Današnji inMagazin donosi ekskluzivan intervju s Vincentom Banićem, s jednim od najtraženijih modela s adresom u Belgiji, koji će u narednim epizodama ušetati u Oštrovac gdje će se u seriji 'Kud puklo da puklo' pojaviti u ulozi turista Lea.

Samo za kamere inMagazina, Vincent je progovorio o tome kako mu je bilo snimati s ekipom 'Kud puklo da puklo', ali je otkrio i nekoliko detalja iz privatnog života.

Kako mu život svjetski poznatog modela i televizijskog voditelja, ne ostavlja vremena za ženidbu i osnivanje obitelji, Vincent slobodno vrijeme rado provodi sa svojom djevojkom.

Premda mu je djevojka Belgijanka, ipak se ne libi priznati kako su Splićanke najljepše žene na svijetu. Osobito mu je draga splitska riva te dodaje: „Sjediš na rivi i piješ kavicu i to je cijelo vrijeme fashion show, ma super je za gledati!“

Kao ni mnogi drugi, pa tako ni Vincet ne može odoljeti dalmatinskim delikatesama, a kako i sam ističe – najljepše mu je uživati kod bake uz ribe na gradele i čašu vina.

Kako se Vincent uklopio s poznatom ekipom iz Oštrovca, što mu je predstavljalo najveći izazov na snimanju te kako je pridobio svoju djevojku i zašto još uvijek ne može uploviti u bračne vode, ne propustite pogledati u današnjem inMagazinu od 17 i 25 sati.