Jedna od najraskošnijih serija turske produkcije koja progovara o ljubavi, ambiciji i povijesti!

32.ep - 8. listopada
Selim se nakon sastanka s Muzaferom odjednom pojavio pred Halide. Ovaj susret, nakon toliko godina, bio je dovoljan da je zbuni. Hoće li Selima put po kojem kroči mirno i polako dovesti do pobjede?

33.ep - 9. listopada
Što god učinila, Gulu ne uspijeva iz pamćenja izbrisati Muzaferovu prošlost. Muzafera će istina o kojoj se dugo nije raspravljalo odvesti do ruba, ali Gulu će ga uspjeti spasiti jednom riječju.

34.ep - 10. listopada
Gulu je rekla Muzaferu da je trudna, a čuvši to, on se ponovno prisjetio koja je važnost života i obitelji. Guluina trudnoća šokira sve na farmi, a Gulizarini i Halidini planovi da je otjeraju padaju u vodu. S prošlosti se iznenada miče zastor i to mijenja Zalogluov život, a utječe i na Muzafera.

35.ep - 11. listopada
Kemalova i Guluina prošlost prestaje biti tajna. Stanovnici farme polako doznaju sve i Gulu je iznenada stjerana u kut. Halide priznaje poraz, ali Gulizar se i dalje nada da će uspjeti otjerati Gulu s farme. Gulu ponovno čeka nova igra.

36.ep - 12. listopada
Gulizar je uspješno smislila i izvela svoju igru, ali ovoga je puta prešla granicu. U opasnosti su i Guluino i djetetovo zdravlje. Zaloglu je nakon mnogo godina ponovno ujedinjen sa svojim pravim ocem i proživljava bol zbog vremena koje su izgubili. Sada čini sve kako bi ocu vratio zdravlje.