Jedna od najraskošnijih serija turske produkcije koja progovara o ljubavi, ambiciji i povijesti!

51.ep - 5. studenog
Nakon napetosti među njima, kad se Muzafer navečer nije vratio na farmu, Gulu se iznenadila i uspaničila, a onda je postalo jasno da njezina panika nije bila neutemeljena. Muzafer je imao automobilsku nesreću! Ta je vijest poput eksplozije odjeknula farmom i čitavim gradom. Svi su se okupili u bolnici i počelo je naizgled beskrajno napeto čekanje. Svima je prvo pala na pamet mogućnost atentata i svi su najprije pomislili na Jilmaza kao mogućeg počinitelja.

52.ep - 6. studenog
Dok Muzafer leži u bolnici, Gulu još jedanput shvaća koliko ga zapravo voli. Sve joj proživljeno prolazi pred očima kao filmska vrpca i ne može se smiriti jer jedino što zaista može jest čekati. No nema izbora. Svi sada samo mole za g. Muzafera. Ni za Halide nije drukčije. Njezina je grižnja savjesti svakog trenutka sve više muči.Policija proširuje opseg istrage, a prvi trag koji nađu na mjestu događaja uputi na posve neočekivanu osobu.

53.ep - 7. studenog
Pronalazak Kemalove kape na mjestu gdje je upucan Muzafer odredio je metu. Gulu je šokirana, ali se njezina mržnja i ljutnja prema Kemalu još povećaju. Međutim riječ je o slučajnosti. Kemal nije upucao Muzafera. Izjava Halide policiji oslobađa ga sumnje.Opet se sve vraća na početak.

54.ep - 8. studenog
Svi se ponovno počinju pitati tko je upucao Muzafera ako već nije Kemal. Muzaferova odsutnost teško pada Gulu, ali ona je odlučna u tome da zadrži hladnokrvnost i snagu. Sve što je sada održava na životu uspomena je na Muzafera i njihovo nerođeno dijete.

55.ep - 9. studenog
Činjenica da su meci namijenjeni g. Muzaferu ispaljeni iz Guluina pištolja dala je odgovor na pitanje tko je ubojica. Svi osim jedne osobe uvjereni su da je Gulu ubojica. Kemal nikako ne vjeruje da bi Gulu mogla počiniti to ubojstvo. Ovaj ju je nesretni događaj doveo u nezavidnu situaciju prije nego što se uopće smanjila bol zbog gubitka Muzafera.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju