I sljedeći tjedan provedite uz Polja nade!

7.ep - 3. rujna
Dok se Džemšir, brijač Rešit i Hamza vesele ostvarenju svojih ambicija, Guluin dolazak na farmu neće naići na dobrodošlicu stanovnika, posebice Halide.

8.ep - 4. rujna
Muzafer, očekujući da ga stranka na izborima odredi za zastupničkog kandidata, duboko se razočara ne vidjevši svoje ime na listi. Muzafer, koji se bori protiv vizija svoje pokojne žene, doživjet će još jedno iznenađenje kad na farmu dođe Gulu koja joj veoma sliči.

9.ep - 5. rujna
Kada Kemal zbog Džemširovih, Hamzinih i Rešitovih kleveta završi u zatvoru, a onda Gulu okrene leđa kako ne bi još više patila, Gulu dolazi do sasvim drukčije točke u životu.Sada će u svome novom životu pokušati pronaći novi put. Iako je središnja točka tog života Muzafer, Gulu mora doći do cilja. Jer sada više nema što izgubiti. Sada je vrijeme za osvajanje.

10.ep - 6. rujna
Muzafer je pak veoma zbunjen, ali čini se da je istodobno i sretan. Gulu je Behijina kopija i to je čudo. A to čudo živi na njegovoj farmi. Muzafer nema namjeru pustiti Gulu. Njezino ga djetinjasto ponašanje, iskrenost i prirodnost polako očaravaju.
Gulu se brzo navikla na život na farmi. Svakog se dana njezin izgled, govor, pokret i ponašanje pomalo mijenjaju. Halide je nemirna zbog toga što je Gulu i dalje na farmi i čini sve kako bi je stjerala u kut, ali Gulu ne obraća pozornost na nju.

11.ep - 7. rujna
Radnici na farmi uviđaju Muzaferov interes za Gulu i to nitko ne odobrava, jer je Gulu došla na farmu da bi postala Zalogluova žena. Gulu ne smije više ostati na toj farmi jer uznemirava sve i Halide je mora udaljiti.