Jedna od najraskošnijih serija turske produkcije koja progovara o ljubavi, ambiciji i povijesti!

46.ep - 29. listopada
Muzafer smatra da se Džemšir i obitelj moraju smjestiti na farmi, dok se Gulu s njim slaže samo kad je riječ o njezinoj majci. Ta je odluka pokazatelj promjene poretka na farmi.No hoće li Rešit, koji se sklonio u brijačnici nakon što je izbačen iz kuće, dopustiti da ovo Džemširu prođe nekažnjeno? On ne gubi vrijeme i već je počeo provoditi svoj plan. Halide i Kemal popustit će svom ucjenjivaču i njihova će tajna ljubav izaći na vidjelo. No Gulu nije ta koja ju je otkrila. Tko je još svjedočio njihovoj ljubavi?

47.ep - 30. listopada
Muzafer se sam uvjerio da njegove sumnje u Halide nisu bezrazložne i za njega će to biti veliko razočaranje.Gulu se razbjesni kad sazna da je ono što je Rešit rekao o njezinoj majci istinito. To je kap koja je prelila čašu. Gulu je odlučna da se zbog toga žestoko obračuna s Džemširom i Hamzom i opet će sve šokirati svojom odlukom. Gulu svakoga dana na farmi sve više pokazuje svoju moć i svi joj iskazuju poštovanje.

48.ep - 31. listopada
Kemal i Halide stjerani su u kut Muzaferovom reakcijom. Život na farmi za Halide je postao pravo mučenje. Ona više ne može podnijeti ovakav razvoj situacije i donosi veoma naglu odluku u vezi sa svojim životom, ostavljajući po strani sva pravila i zabrane. Ta je odluka neopoziva.

49.ep - 1. studenog
Halide je napustila farmu i to je šokiralo sve, a posebice Muzafera. Halide se sada priprema suočiti sa svim teškoćama i iznova započeti život s Kemalom.
Gulu je s farme otjerala Džemšira i Hamzu i istog je trena pozvala Rešita i Hadžer. Sada je Rešit upravitelj farme i Guluina desna ruka.

50.ep - 2. studenog
Gulu zbog svega što je proživjela sve drži na odstojanju. Nikomu više ne popušta: ni radnicima na farmi, ni Rešitu i Hadžer.Strašno se naljuti kad Muzafer da Zalogluu polje koje mu pripada i to među njima stvara napetost.Netko je Muzaferu zavidan, a netko ljut na njega. No što god tko osjećao, činjenica je da Muzafer ima mnogo neprijatelja. No tko je sada prema njemu uperio pištolj?