Kemal je u posljednji trenutak stigao u pomoć Gulu, koju su vezali za stup i skoro je pretukli na smrt. Međutim, tučnjava koja izbija između njega i Hamze neće dobro završiti.

2.ep - 27. kolovoza
Slučajan susret s Gulu u tvornici za Muzafera je velik šok. Gulu izgleda gotovo potpuno jednako kao Muzaferova bivša žena Behije. Kad Zaloglu vidi Kemala i Gulu zajedno, pritisak koji Džemšir i Hamza stvaraju nad Gulu još se više poveća, ali Gulu im odolijeva i odlučna je u tome da punim plućima uživa u svojoj ljubavi.

3.ep. - 28. kolovoza
Džemšir i brijač Rešit punom parom nastavljaju sa svojim planom da Gulu daju Zalogluu. On je odlučan u tome da se oženi njome, ali to treba ubrzati jer Gulu više ne obraća pozornost na ono što joj govore. Gulu i Kemal donose odluku. Pobjeći će. No kamo će ih taj bijeg odvesti?

4.ep. - 29. kolovoza
Muzafer je dao blagoslov za Zalogluovu ženidbu s Gulu. Ta je vijest umirila i Zaloglua i Džemšira i njegove prijatelje. Gulu će se sigurno udati za Zaloglua. Presuda je donesena.Gulu pak preostaje samo jedno, a to je bijeg. To će Kemala i Gulu odvesti dalje nego što su mogli zamisliti, ali povratka više nema.

5.ep. - 30. kolovoza
Džemšir, Hamza i Rešit uviđaju situaciju i ne gube vrijeme. Otići će Kemalu na vrata i uzeti mu djevojku. Kemal i Gulu moraju napustiti grad, samo je pitanje vremena kad će ih uhvatiti. No hoće li ih taj bijeg spasiti?

6.ep. - 31. kolovoza
Kemal je u posljednji trenutak stigao u pomoć Gulu, koju su vezali za stup i skoro je pretukli na smrt. Međutim, tučnjava koja izbija između njega i Hamze neće dobro završiti. Taj tragični događaj polako slama Guluin otpor i ona nevoljko odlazi na farmu sa Zalogluom. Dok se Džemšir, brijač Rešit i Hamza vesele ostvarenju svojih ambicija, Guluin dolazak na farmu neće naići na dobrodošlicu stanovnika, posebice Halide.