Gulu je i dalje hladna prema Muzaferu, premda je udana za njega, i Muzafer pronalazi razne izgovore kako bi joj se približio.

22.ep - 24. rujna
Gulu je i dalje hladna prema Muzaferu, premda je udana za njega, i Muzafer pronalazi razne izgovore kako bi joj se približio. On ne zna ništa i u sebi propituje sve što su doživjeli. Napetost između Halide i Gulu raste svakog trena. Događaj koji će eksplodirati kad Gulu bude jako nervozna značit će i početak veoma teških dana za Halide.

23.ep - 25. rujna
Gulu je napokon plačući rekla Muzaferu da ju je Halide dala oteti. Njezinu priču nitko nije očekivao i svi su šokirani, posebice Halide.Ono što doista potrese Halide su riječi koje joj uputi Muzafer. I sada joj preostaje samo jedno: napustiti farmu na kojoj je odrasla.Treba joj mir kako bi odlučila odakle će početi. Bit će najbolje da privremeno bude kod Zekaija i Neriman.

24.ep - 26. rujna
Za Zalolgua nema kraja nevoljama. Sam je i bez krova nad glavom, a Hamza ga usto i ucjenjuje. No činjenica da u tvornici radi bez Muzaferova znanja sprečava Zaloglua da se pobuni. Hoće li se Halide vratiti na farmu ili će kao Zaloglu biti prisiljena napustiti svoj dom.

25.ep - 27. rujna
Tajna koju je Kemal krio od majke napokon je izašla na vidjelo. Merjem pobjesni kad sazna da Kemal radi na farmi. Ona se usprotivi Muzaferu i učini nešto posve neočekivano.

26.ep - 28. rujna
Kemal i Gulu sada su stjerani u kut. Gulizar nakon toga događaja počinje budno paziti na Kemala. Čini joj se da se događa mnogo toga čudnog i čvrsto je odlučila razriješiti to.