Jedna od najraskošnijih serija turske produkcije koja progovara o ljubavi, ambiciji i povijesti!

42.ep - 22. listopada
Kemal je napustio farmu i počeo privremeno živjeti kod majstora Muhsina, međutim to nitko u četvrti ne zna.Kada Džemšir i Hamza pokušaju saznati zašto se Gulu vratila, iznenade se kad shvate da je Muzafer saznao za Kemala. Sada im preostaje samo jedno: riješiti se Kemala...

43.ep - 23. listopada
Napetost između Džemšira, Hamze i Kemala je porasla. Kemal ih neustrašivo napada, a Hamza i Džemšir uznemiruju sve uokolo. Neočekivana će im osoba iznenada pomrsiti planove.Gulu je odlučna u namjeri da radi, unatoč Hamzinu i Džemširovu pritisku. Muzafer je pak saznao da Gulu radi i naljutio se, ali ni on je neće moći odvratiti od namjere. Renan iskorištava Guluinu odsutnost s farme i sve se više zbližava s Muzaferom.

44.ep - 24. listopada
Hamza i Džemšir počeli su sumnjati u Rešita. Kad njegova prijevara izađe na vidjelo, Džemšir i Hamza pobjesne i dolaze mu na vrata. Gulu ne može zaboraviti Muzaferove riječi koje su joj povrijedile ponos i napokon donosi odluku koju neće promijeniti premda ga veoma voli. Rastat će se od Muzafera! Sada je odluka na njemu. Zaboravit će sve što se dogodilo i vjerovati Gulu ili će je zauvijek izgubiti.

45.ep - 25. listopada
Muzafer je nakon duga premišljanja napokon donio odluku koja je šokirala sve, a posebice Gulu. Još je jedanput dokazao koliko voli Gulu. Gulu se odlučuje vratiti kući na farmu. Taj će povratak promijeniti mnogo toga. Gulu je sada mnogo snažnija i odlučna je u namjeri da se obračuna sa svima. Kad uhvati Halide i Kemala zajedno, ravnoteža se mijenja u njezinu korist. Sada je moćnija od Halide i na nju dolazi red za ucjenu.

46.ep - 26. listopada
Muzafer smatra da se Džemšir i obitelj moraju smjestiti na farmi, dok se Gulu s njim slaže samo kad je riječ o njezinoj majci. Ta je odluka pokazatelj promjene poretka na farmi.No hoće li Rešit, koji se sklonio u brijačnici nakon što je izbačen iz kuće, dopustiti da ovo Džemširu prođe nekažnjeno? On ne gubi vrijeme i već je počeo provoditi svoj plan. Halide i Kemal popustit će svom ucjenjivaču i njihova će tajna ljubav izaći na vidjelo. No Gulu nije ta koja ju je otkrila. Tko je još svjedočio njihovoj ljubavi?