Jedna od najraskošnijih serija turske produkcije koja progovara o ljubavi, ambiciji i povijesti!

17.ep - 17. rujna
Svi su šokirani kad Ramazan dovodi Gulu natrag na farmu. Taj će povratak sada zapravo biti novi početak za nju. Sve ide u njezinu korist i to se nikomu ne sviđa, pogotovo Halide. Koliko god je Gulu šokirana Muzaferovom iznenadnom prosidbom, toliko je i on iznenađen kad ga ona odbije.

18.ep - 18. rujna
Muzafer Gulu uklapa u svaku uspomenu i svaki proživljeni trenutak s Behije. Gulu osjeća Behijinu prisutnost na farmi i to joj strašno smeta. Muzafer napokon shvaća da se pogrešno odnosio prema Gulu i ona mu daje dobru lekciju. Sad je on odlučan da tu pogrešku ispravi prekrasnom gestom.

19.ep - 19. rujna
Muzafer i Gulu napokon su se vjenčali. Premda je ispunjena bijesom i željom za osvetom, Gulu je te osjećaje stopila sa strpljenjem pa je naposljetku postala pobjednica nad svima.Oni koji su je nekada vodili do krajnjeg očaja sada su joj polako počeli prinositi darove.

20.ep - 20. rujna
Gulu je još zaljubljena u Kemala, ali i njemu je dala jako dobru lekciju. Kad ju je Kemal ostavio na polovici zajedničkog puta, to je promijenilo čitav njezin život i Gulu to nikada neće zaboraviti. Dok za Muzafera i Gulu sve ide kako treba, iznenadni gost razljutit će Gulu, a usto će je šokirati iznenađenje koje će joj prirediti Kemal.

21.ep - 21. rujna
Kemal je sada novi vozač na farmi. Gulu ne zna što da učini nakon tako nenadana razvoja događaja. Ljubav pomiješana s ljutnjom sve se više povećava.Ona se želi osvetiti Kemalu i koristi svaku priliku kako bi ga ponizila.Gulizar ne gubi vrijeme i počinje se raspitivati o novome vozaču koji se pojavio.