Jedna od najraskošnijih serija turske produkcije koja progovara o ljubavi, ambiciji i povijesti!

37.ep - 15. listopada
Renan se dolazi trajno nastaniti u Adani. Njezin dolazak veseli Halide, ali to se ne može reći i za Gulu. Gulu ne želi podnositi da je Halide muči zbog Kemala pa skupi hrabrost i odluči razgovarati s Muzaferom. Hoće li se napokon otkriti čitava istina?

38.ep - 16. listopada
Muzafer je saznao za Kemalovu i Guluinu prošlost. Gulu se pokazala veoma hrabrom i sve mu je rekla.No to je Muzafera veoma zapanjilo. Svi koji ne vole Gulu i ne žele je na farmi, na čelu s Halide, postigli su svoj cilj.

39.ep - 17. listopada
Muzafer se nakon svega što je čuo suočava s Kemalom. Obojica zaljubljenih muškaraca izlaze pred ženu koju vole.Otkrivena prošlost svakoga je počela odvlačiti u nekom drugom smjeru. Sada više ništa neće biti kao prije. Muzafer, Gulu, Kemal i Halide... Svima se život raspao u komadiće.

40.ep - 18. listopada
Muzafer je rekao Gulu da više ništa neće moći biti kao prije. Gulu mu više nije supruga. Moći će ostati na farmi samo zbog djeteta koje nosi, ali Muzafer je više ne želi vidjeti ni čuti.Gulu je svjesna da mora odlučiti: ostati na farmi pod tim uvjetima ili sačuvati ponos i otići.Odabire odlazak i tiho napušta farmu ostavivši Muzaferu samo pismo. Njezin odlazak šokira sve, a posebice Halide i Gulizar. Muzafer pak ne govori ništa.

41.ep - 19. listopada
Gospodarenje je gotovo i Gulu je sada u siromašnoj četvrti u kojoj se rodila i u kojoj je odrasla. Vijest o njezinu povratku odmah se proširila. Jasno, Džemšir i Hamza odmah kreću u akciju. No Gulu nitko neće moći ponovno vratiti na farmu.Kemal je napustio farmu i počeo privremeno živjeti kod majstora Muhsina, međutim to nitko u četvrti ne zna.Kada Džemšir i Hamza pokušaju saznati zašto se Gulu vratila, iznenade se kad shvate da je Muzafer saznao za Kemala. Sada im preostaje samo jedno: riješiti se Kemala...