Jedna od najraskošnijih serija turske produkcije koja progovara o ljubavi, ambiciji i povijesti!

27.ep - 1. listopada
Muzaferova se ljutnja na Halide smanjuje i ona se ponovno vraća na farmu. A dobila je i priliku da se osveti Gulu. Muzaferov rođendan pogodan je trenutak da iskoristi tu priliku.

28.ep - 2. listopada
Jilmaz je dobio izvrsnu priliku da sredi Muzafera. Kemal čini sve da bi ga odvratio od nauma, ali Jilmaz je odlučan u namjeri da ubije Muzafera. Gulizar, tjerana sumnjom, s jasnim ciljem odlazi k Merjem. Otkrit će Kemalovu tajnu. Džemšir i Hamza smatraju da je došlo vrijeme da se presele na farmu i odlaze o tome razgovarati s Muzaferom.

29.ep - 3. listopada
Gulu je odlučila zaigrati veliku igru osvete s Kemalom. Kad se Kemalu odjednom rascvjetaju sve nade, situacija u koju će ga gurnuti Gulu za njega će biti nevjerojatan šok.

30.ep - 4. listopada
Za Kemala je posljednji udarac bio vidjeti Gulu s Muzaferom, nakon što mu je rekla da će pobjeći s njime. Propale su mu sve nade i zbunjen je. Muzafer i Gulu pak odlaze na medeni mjesec. Gulu se zbližila s Muzaferom i to svakog dana pojačava njihovu ljubav. Halide se svakog dana sve više sviđa Kemal. Ona si to još ne može priznati i u njoj se sukobljavaju osjećaji.

31.ep - 5. listopada
Gulizar je dobila priliku iskaliti svoju antipatiju prema Gulu. Uspijeva iskoristiti Zehrinu naivnost i dovodi je u veoma težak položaj u kući. Zaloglu i Kabak su pronašli novi način zarade. Dvojac koji pod okriljem izmišljenog učitelja Zinhara potiče ljude u lov na zlato, uspijeva zaraditi, ali i zabaviti se. Muzaferove uspomene na Behije i dalje kvare njegov odnos s Gulu. Ona to više ne tolerira i reagira burnije nego ikad prije. Tako godinama skrivena tajna izlazi na svjetlo dana.