Omiljeni glumci najgledanije dramske serije 'Kud puko da puklo' snimili su i zadnju scenu.

Omiljeni glumci najgledanije dramske serije 'Kud puko da puklo' snimili su i zadnju scenu. Na samom kraju zadnje scene na setu glumcima Miodragu Krivokapiću, Momčilu Otaševiću, Milanu Štrljiću i Suzani Nikolić pridružile su se kolege Jagoda Kumrić, Ecija Ojdanić, Ivan Herceg i Mirna Otašević nakon čega su s ostatkom ekipe kraj snimanja proslavili uz tortu i šampanjac.

„Bio mi je gušt i imala sam prekrasne kolege s kojima sam igrala i sve skupa ova godina dana mi je brzo proletjela“, komentirala je Mirna, dok se njezin kolega Asim Ugljen složio te dodao: „Bilo mi je toliko zapanjujuće dobro, da već mi sada fali glumiti".

Urnebesne zgode iz Oštrovca omiljena su večernja zabava, a kako pred malim ekranima, zabavno je bilo svakodnevno i na setu. „Svaki dan na setu su bila iznenađenja i imamo gomilu anegdota sa snimanja“ poručila je Tijana Pečenčić te dodala: „Ono što je najdivnije jest da se stvorila među nama neka nevjerojatna energija“.

Premda su snimanja završila, omiljeni Oštrovčani će i dalje nastaviti zabavljati gledatelje. I dalje nas čekaju uzbudljivi zapleti, komične situacije, novi likovi i naravno – zagarantirana zabava, a u sklopu proljetne sheme omiljenu seriju osim od ponedjeljka do četvrtka, gledatelji će imati priliku već od ovog tjedna pratiti i nedjeljom.