Elena (Antonia Liskova) želi saznati istinu od Pietra (Massimo Poggio) o njegovoj ulozi u njezinoj otmici te se suočava s njim naoružana.

7. ep. - 16. ožujka

Elena (Antonia Liskova) želi saznati istinu od Pietra (Massimo Poggio) o njegovoj ulozi u njezinoj otmici te se suočava s njim naoružana. Njegovo je priznanje bolno, kao i sjećanje na sina kojeg je izgubila tijekom zatočeništva. No dolazak policije prisiljava Pietra na bijeg. Irene (Camilla Filippi) nastavlja lagati Gabrieleu (Simon Grechi) o trudnoći. Zbog njegove brige za nju teško joj je lagati mu, ali Gloria (Valentina Cervi) će saznati za Ireneinu prijevaru... Arianna (Laura Adriani) je vrlo nervozna i uznemirena. Njezina je majka već osudila Pietra i predala se Giordanu (Kaspar Capparoni). Imat će problema i u školi. Čini se da je jedini koji je razumije Claudio (Lorenzo Balducci). Upoznat ćemo Silviju Nardi (Valeria Milillo), ženu smještenu u jednoj klinici. Ona će na TV-u čuti optužbu Pietra Mancinija za davnu otmicu njegove žene. Kad na TV-u spomenu dijete koje je rođeno mrtvo za vrijeme otmice, čini se da se Silvia nečega prisjeća te će uzeti telefon i nazvati vilu Ferranteovih... Giordanovi osjećaji prema Eleni sve su jači. I ona je sve više povrijeđena posljednjim otkrićima te će se prepustiti strasti u naručju policajca.

8. ep. - 17. ožujka

Pietro će se naći s Aldom (Paolo Malco) i reći mu istinu o svojoj ulozi u Eleninoj otmici. Aldo će mu otkriti da otkupnina nije bila novac, nego papiri... Kad Sandro (Pietro Genuardi) uhvati Pietra i naredi svojim ljudima da ga premlate, vijest o tome da su otkupnina za Elenu bili neki papiri, a ne novac, zainteresirat će ga. Odlučit će Pietru pružiti priliku da dokaže kako se iza otmice krije zavjera. Elena želi priznati prenošenje droge za Sandra da bi se podigla optužnica protiv njega. No Alfieri će zadužiti Claudija da zapali staje u Klubu i tako preplaši Elenu. Aldo će, uz pomoć jednog zatvorenika, saznati da je Virgiliju Sannu bio nadređen jedan policajac. U Aldu se javlja ozbiljna sumnja: Giordano je upleten u cijelu priču? Elena će se prepustiti strastima s Giordanom ne znajući da Aldo riskira život da bi joj javio šokantnu vijest. Možda je sin kojeg je rodila u špilji još živ!

9. ep. - 18. ožujka

Pietro (Massimo Poggio) nalazi Aldov (Paolo Malco) leš na plaži, a Elena (Antonia Liskova) će ga iznenaditi. Njezine su optužbe vrlo ozbiljne i čini se da je među njima zaista gotovo. No laži Giordana (Kaspar Capparoni), kojeg vidimo kao Fioreova (Luca Biagini) partnera u zločinu, gotovo će biti otkrivene zahvaljujući Aldu koji je prije smrti svojoj kćeri poslao paket koji sadrži dovoljno dokaza protiv načelnika. Na Aldovu pogrebu Pietro “otima” Elenu na trenutak i uspijeva joj dati pismo koje joj je otac pisao. No Giordano ga iznenađuje i puca u njega. Pietro je ranjen! Irene (Camilla Filippi) saznaje istinu o Glorijinoj zločinačkoj prošlosti (Valentina Cervi) i napokon je i ona može ucjenjivati. Ako kaže Gabrieleu (Simon Grechi) da nije trudna, Irene će je otići prijaviti policiji, prišapnut će svojoj suparnici.