Atraktivnog turskog glumca Ogüna Kaptanoğlua gledatelji su upoznali u seriji ''Crna ruža'' u kojoj utjelovljuje lik zapovjednika Oguza. Osim što se već 17 godina bavi glumom, ovom glumcu na prvom mjestu je ipak sport.

Atraktivnog turskog glumca Ogüna Kaptanoğlua gledatelji su upoznali u seriji ''Crna ruža'' u kojoj utjelovljuje lik zapovjednika Oguza. Osim što se već 17 godina bavi glumom, ovom glumcu na prvom mjestu je ipak sport. Na pitanje što mu je draže, Ogün odgovara: Vjerojatno sport, ali trenutačno kao glumac uživam i u glumi.

Ovaj glumac osim u serijama poput ''Crne ruže'' ima česte angažmane i u dramama i komedijama. Za njega je gluma težak i zahtjevan proces, stoga kaže: Ako uspijete gledatelja uvjeriti u to da takav lik postoji, uspjeh vam je zajamčen. Gluma je poput košulje, izađete iz svog svakodnevnog društvenog života i odjenete taj lik.
Popularan glumac svoje slobodno vrijeme najradije provodi u društvu prijatelja, a na pitanje o ljubavnom statusu odgovara kako je trenutno slobodan. No, njegov lik u seriji sve više se zbližava s Narin, a da li će njihova ljubav napokon naići na blagoslov okoline, tek ćemo vidjeti u uzbudljivim nastavcima koji slijede na Novoj TV.

Ne propustite seriju Crna ruža, od ponedjeljka do petka na Novoj TV!