Glavnom ženskom glumačkom castu u novoj seriji Nove TV 'Pod sretnom zvijezdom' uz bok će stati i jaka glumačka imena poput Zijada Gračića, Ranka Zidarića, Hrvoja Barišića i Roberta Kurbaše.

Iako su glavna okosnica radnje nove serije ženski likovi različitih karaktera i socijalnog zaleđa, jednako važne uloge imat će i njihovi kolege glumci s kojima ovih dana snimaju prve scene jedine domaće telenovele koju ćemo od ovog proljeća gledati na Novoj TV. U ulozi supruga glavnog lika Suzane koju utjelovljuje Sandra Lončarić Tankosić gledatelji će u ulozi Kreše prepoznati glumca Hrvoja Barišića. Uspješnog odvjetnika između ostalog potresa i kriza srednjih godina, a kao Suzanin suprug Krešo nailazi i na brojna obiteljska i osobna previranja.

U sličnim problemima naći će se i Krešin teniski partner, uspješni poduzetnik te Elizabetin (Mila Elegović) suprug Martin kojeg će u seriji glumiti Ranko Zidarić. Suzaninog oca Egona, dekana pred mirovinom utjelovit će veteran hrvatskih telenovela, sjajni Zijad Gračić. U ulozi šarmantnog pilota i samca Vedrana naći će se glumac Robert Kurbaša. Vedran će baciti oko na Tonku (Mirna Medaković), a kako će se njihov odnos razvijati te međusobni odnosi ostalih brojnih likova 'Pod sretnom zvijezdom' vidjet ćemo već nakon prvih nekoliko nastavka nove telenovele koju ćemo uskoro moći pratiti na Novoj TV.