Jesenski adut domaće produkcije Nove TV je dramska serija s elementima humora – Kud puklo da puklo, koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Od nedavno na programu Nove TV možete vidjeti kratke trailere u kojima nas glumci Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Sanja Vejnović, Željko Pervan, Mirna Medaković, Miran Kurspahić i Janko Popović Volarić vode u Oštovac i polako uvode u seriju…

Sjajan cast predstavit će publici nevjerojatne likove: kompleksne, slojevite, živopisne. Likove koji će unijeti smijeh i zabavu u naše domove. Iz kreativnog pera Vlade Bulića i Mirne Miličić nastala je priča koja će nas odvesti u Liku i predstaviti nam fascinantne likove s kojima ćemo provoditi večeri. Kreativni producent je Goran Rukavina, a pod redateljskim palicama redatelja Kristijana Milića, Ivana Pavličića, Stanislava Tomića i Roberta Orhela u tijeku je nastajanje dnevne domaće serije kakvu još nismo imali priliku gledati.

Igram mladu ženu kojoj se život u trenutku okrene za 180 stupnjeva i mora odlučiti što i kako dalje, slijediti srce ili slušati savijte drugih. Vjerujem da će gledatelji biti oduševljeni serijom!“ rekla je Mirna Medaković, kojoj je ovo prva glavna uloga u televizijskoj seriji.

Super nam je na snimanju, atmosfera je odlicna, prica koju imamo nije klasicna, originalna je i duhovita. Prosle godine sam biciklom detaljno obisao Liku i tamo sam vidio neke od likova koje imamo u seriji. Autenticni su i vjerujem da ce ih ljudi brzo zavoljeti, te da ce serija imati veliku gledanost.“ Izjavio je Janko Popović Volarić.

Sanja Vejnović također uživa na setu nove serije: Uloga koju utjelovljujem u seriji mi je divna, svi se odlično zabavljamo na snimanju.

Duhovit pristup događanjima, slojeviti likovi, te čvrsta veza sa stvarnošću koja nas okružuje, odlike su scenarija po kojemu ljubav, pohlepa, pa čak i smrt – iako postavljaju naizgled nesavladive dramske zapreke, postaju tek izazovima kojima će se naši likovi, tvrdoglavi i svojeglavi kakvi već uostalom svi jesmo, u svakoj prilici suprotstaviti na zabavan i duhovit način. - izjavio je Goran Rukavina, kreativni producent serije.

Ovu će nam jesen uljepšati serija Kud puklo da puklo na Novoj TV!