Glumac Engin Altan Duzyatan pet je godina bio u vezi sa šarmantnom glumicom Özge Özpirinççi te ju je u travnju ove godine i zaprosio.

Glumac Engin Altan Duzyatan pet je godina bio u vezi sa šarmantnom glumicom Özge Özpirinççi te ju je u travnju ove godine i zaprosio. Novinarima je priznao kako ju voli i poštuje te je svojoj odabranici darovao 35-karatni dijamantni zaručnički prsten. Ceremonija zaruka je bila jednostavna i u krugu prijatelja i rodbine, a fotografije svojih zaruka su objavili na društvenim mrežama. Turski mediji nagađaju da bi vjenčanje trebalo biti ovog ljeta. Dok hrvatski gledatelji prate dogodovštine ovog šarmantnog glumca, čini se kako u privatnom, ali i u poslovnom životu Enginu cvatu ruže. Engin Altan rođen je 26.srpnja 1979. godine u Izmiru. Počeo je svoju glumačku karijeru još u školskim danima.

Došao je na Sveučilište 'Dokuz Eylul' kako bi studirao kazalište. Kada je završio studij preselio se u Istanbul gdje je započeo svoju profesionalnu karijeru. TV debi imao je u seriji 'Ruhsar'. Osim uloga u mnogobrojnim serijama Engin je ostvario uloge i u filmovima 'Cennet' i Mezuniyet. Ostvario je i manju ulogu u hit seriji 'Sila'. Njegova prva velika uloga bila je upravo ova, Serdara Bulut u seriji 'Da sam oblak'.

U filmski opus glumca spadaju uloge u 'Romantik Komedi', 'New York'ta Bes minare' te 'Bir Avuc Deniz'.Bio je i voditelj turske inačice 'The Milion Pound Drop Live' na Show TV-u. Posljednja uloga mu je ona u seriji 'Son' iz 2012.godina.