Glavnom glumačkom castu u novoj seriji Nove TV pridružit će Tara Rosandić, Katarina Čas, prvi puta u glumačkim vodama vidjet ćemo i radijsku voditeljicu Tamaru Loos te manekenku Anitu Dujić.

U ulozi Marte, devetnaestogodišnje kćeri glavnog lika Suzane (Sandre Lončarić Tankosić) prepoznat ćemo mladu glumicu Taru Rosandić. Marta je plod mladenačke ljubavi koja je odrasla u posvojiteljskoj obitelji. Inteligentna je i osjećajna, a želja joj je upisati studij veterine.

Tara Rosandić je o svojoj ulozi u seriji 'Pod sretnom zvijezdom' izjavila: Zanimljiva mi je uloga Marte, iako isto kao gledatelji ne znam daljnji rasplet. Drago mi je što imam priliku pozabaviti se problemom napuštene djece i njihova odrastanja. Vesela sam, čast mi je biti dio ovog projekta i jako mi je ugodno s kolegama na setu. Lijepo je imati svu tu mladu ekipu oko sebe s kojima mogu biti i previše bučna.
Elizabetinu (Mila Elegović) kći Silviju glumit će Tamara Loos. Silvija je najozbiljnija i najodgovornija osoba u svojoj obitelji, iznimno inteligentna i oduvijek preozbiljna za svoju dob, visokih profesionalnih i životnih ciljeva, te studira informatiku u Švicarskoj. 'Uvijek mi se gluma činila zabavnom i ta dramska iskustva bila su mi draga. Kada su me producenti pozvali pomislila sam - Zašto ne?! Moram priznati da mi je do sada ovo jedan od najzabavnijih poslova. Prije svega mi je ugodno i svi se trude maksimalno mi olakšati. Mama (Mila Elegović) je super, kao i prijateljice Tara Rosandić i kolegica s kojom vježbam glumu Anita Dujić. Veselim se i glumi s Rankom Zidarićem jer je jako duhovit. Moj lik, Silvija je za razliku od mene dosta ozbiljna, odgovorna i nesklona mladenačkim stvarima, koje meni nikako nisu strane.’- opisuje svoju ulogu talentirana Tamara.

Katarinu Čas upoznat ćemo u novoj seriji kao atraktivnu, ambicioznu i beskrupuloznu karijeristicu Enu. Da bi postigla svoje ciljeve, ali i živjela u luksuznim uvjetima Ena održava vezu s dva muškarca koje svakog na svoj način iskorištava.
'Uživam snimajući seriju, odlično se razumijem sa svima na setu. Glumci s kojima usko surađujem, Ranko Zidarić i Petar Ćiritović, su prije svega zabavni, a zbog njihovog smisla za humor mi je puno lakše snimati i zavodljive, ljubavne scene. Također sprijateljila sam se sa svim glumicama, puno se družimo i razgovaramo u pauzama. Glumim na hrvatskom i još se navikavam, iako me svi hvale da se već odlično izražavam. Za tri mjeseca mislim da ću biti prava purgerica! - u šali je najavila Katarina Čas.

U ulozi Elizabetine šogorice pojavit će se Anita Dujić. Lik Marine će se zbog zdravstvenih okolnosti doseliti u Zagreb k Elizabet i ubrzo se sprijateljiti s Enom (Katarina Čas).
O svojem angažmanu u seriji Anita kaže: 'Ovo mi je prvo glumačko iskustvo i iako sam mislila da će mi biti veliki šok, ispalo je odlično i mogu reći da sam se super snašla. Mislim da su mi pomogla prijašnja iskustva u svijetu mode jer nemam strah od kamere, a i dočekala me velika podrška od kolega na setu. S Tamarom Loos sam se najviše zasada zbližila, no sa svima mi je ugodno raditi. Lik Marine dosta je različit od mene same, no i ona u seriji proživljava karakterni preokret što je zanimljivo i izazovno za raditi.'

U novoj seriji Nove TV koja kreće ovog proljeća saznat ćemo u kakvim će se sve korelacijama naći Ena, Marina, Marta i Silvija s glavnim likovima među kojima ćemo osim Mile Elegović, Sandre Tankosić, Linde Begonja i Mirne Medaković prepoznati i glumce Ranka Zidarića, Zijada Gračića, Hrvoje Barišića i Roberta Kurbašu.