Kako je to krenuti iz početka, nakon što laž uništi sve što ste poznavali i u što ste vjerovali, gledatelji će doznati u novoj uzbudljivoj seriji, koja s emitiranjem kreće ove nedjelje, 24. kolovoza, na Novoj TV.

Pobijediti laži iz prošlosti, suočiti se sa samoćom i krenuti iz početka, glavne su teme nove uzbudljive serije koju ćemo pratiti na Novoj TV.

Kako je to krenuti iz početka, nakon što laž uništi sve što ste poznavali i u što ste vjerovali, gledatelji će doznati u novoj uzbudljivoj seriji, koja s emitiranjem kreće ove nedjelje, 24. kolovoza, na Novoj TV. Crna ruža priča je o dva zaraćena brata i ženi koja s otkrivenom istinom mora nastaviti svoj život. Najstariji sin u obitelji Kendal uvijek je bio ljubomoran na svog mlađeg brata Murata, i njegova je jedina želja biti jedini nasljednik i vođa obitelji. Međutim, Kendal nema sina koji bi mogao produžiti njihovu premoć. Jedini sin kojeg ima je invalid; ima dvije žene, ali ne i sinove koji bi ga naslijedili. Njegov brat Murat ima četvero djece. Muratov prvorođeni sin živi s njegovim starijim bratom i ženom s kojom je sklopio vjerski brak. Oni odgajaju njegova sina, a zauzvrat se Murat seli u Istanbul gdje vodi drugačiji život. Ima dvije kćeri i sina sa svojom službenom ženom Ebru. Ebru ne zna za taj tajni život koji joj skriva, misli da je njezin prvorođeni sin mrtav. Ona je daleko od sela i tamošnje tradicije.

U prvoj epizodi serije Ebru će, premda kasno, shvatiti da je njezin muž jedna velika laž, ali "istina" će je skupo stajati. Murat jednog jutra izlazi iz kuće, kaže joj da ide u Halfeti i da će se vratiti navečer. Nakon ovoga će se početi otkrivati Ebruin svijet isprepleten laži! Ebru je sa svoje troje djece zapela u bezizlaznoj situaciji. Hoće li Murat biti pronađen? Hoće li Ebru uspjeti saznati što se zapravo dogodilo Muratu?

Poznata glumica Edže Uslu u seriji utjelovljujete ženu koja iz bogatstva i sreće pada u siromaštvo i tugu, a u jednom od intervjua otkrila je kakav je osjećaj biti Ebru. ˝Čovjeku se u životu svašta može dogoditi. Važno je da svoje osjećaje i misli održava čistima. Zato razumijem Ebru. Uzbuđuje me i veliko mi je zadovoljstvo igrati tu ulogu. Trudim se da lik, u razvoju svoje priče, šalje lijepe poruke; maštam i pravim bilješke kako bi gledatelji uživali, ali i shvatili da je istina uvijek na strani dobra

Premijernu epizodu nove serije ´Crna ruža´ ne propustite pogledati u nedjelju, 24. kolovoza, u 21:00 h, na Novoj TV!