Bivša misica i pjevačica Viktorija Đonlić Rađa, postaje dio tima inMagazin, i to kao nositeljica rubrike ''Veni, vidi, Viki'.

Bivša misica i pjevačica Viktorija Đonlić Rađa, postaje dio tima inMagazin, i to kao nositeljica rubrike ''Veni, vidi, Viki'. Od 16. ožujka u svojoj rubrici 'Veni, vidi, Viki' Viktorija će ugošćavati poznate osobe te ih javnosti prikazati baš onakvima kakvi su oni kad se ugase svjetla reflektora.

Prva gošća u 'Veni, vidi Viki' bit će Danijela Martinović. ''Danijela je otvorena, komunikativna, obična i genijalna i zato bih svima preporučila da 16. ožujka pogledaju prvo izdanje rubrike 'Veni, vidi, Viki' i vide Danijelu Martinović u jednom malo drukčijem izdanju'' – najavila je Viktorija svoju rubriku.

Uz poznatog supruga, veliku podršku pružaju joj i njezine prijateljice za koje kaže kako su skoro pa više uzbuđene od nje same. „Podržavaju me, zovu me na telefon, šalju mi pitanja koja bi eventualno mogla nekome postaviti, ideje, baš imam super prijateljice“. – izjavila je za inMagazin Viktorija.

Kako će se Viktorija Đonlić Rađa snaći pred novim izazovom te što sve donosi nova poslastica pod njezinom režijom, ne propustite pogledati već od 16. ožujka u inMagazinu od 17 i 25 sati na Novoj TV.