U novim nastavcima popularne serije osim već poznatih lica, vidjet ćemo i neka nova. Glumica Ivana Gudelj pojavit će se u ulozi Denisove ljubavnice, a u ulozi njegovih roditelja vidjet ćemo glumce Gordanu Slivka i Željka Duvnjaka.

Sljedećeg tjedna vidjet ćemo kakvu će sve pomutnju izazvati nagrada od tisuću eura u najpoznatijem selu u Hrvatskoj. Nakon što je don Ante raspisao tjeralicu za veprom koji mu je uništio vrt, Stipe tjera Ljubu da se uključi u potjeru, no Ljubo dobiva telegram koji ga obavještava da je ispit za višeg inspektora sutradan.
Denis je ponovno u selu, a datum njegovog i Katarininog vjenčanja sve je bliže. U Oštrovac stižu i njegovi roditelji, a kako će proći upoznavanje s Došenovima, vidjet ćemo sredinom tjedna.

Nova veterinarka u selu, Goga, opasno je bacila oko na Damira, no koje skrivene namjere ima u vezi njega, saznat ćemo u epizodama sljedećeg tjedna.

Ostalo je par dana do vjenčanja, a Katarina nije sigurna u svoje osjećaje prema Damiru. Nakon što je Krešo nagovori da ode kod Damira i otvoreno razgovara s njim o njihovom odnosu, Katarina će doživjeti šok – naći će Damira u intimnom odnosu s Gogom.

Povrijeđena, odlazi kući i uvjerava samu sebe kako se jedino u Denisa može pouzdati. S druge strane, Denisu će probleme stvarati njegova ljubavnica Valerija, koja će doći u Oštrovac, a koju tumači glumica Ivana Gudelj.

Rastrgan između buduće žene Katarine i ljubavnice Valerije, Damir će se naći u bijegu koji će završiti nesretnim slučajem. Naime, bježeći od Katarine i Hunda – završit će pod kotačima Damirova džipa.
Ljubo, koji je položio ispit za višeg inspektora, dobiva posao u Zagrebu. Nakon prvotnog odbijanja, na kraju se ipak odlučuje napustiti Oštrovac.

Što je to presudilo da Ljubo prihvati posao u Zagrebu, tko je nova djevojka u selu, kako će proći upoznavanje Osvaldića i Došenovih, tko će slučajno ustrijeliti Marka te kako je protekao planirani dan vjenčanja, ne propustite pogledati novim epizodama serije 'Kud puklo da puklo' sljedećeg tjedna.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju