Videoteka NoveTV nudi mogućnost uz koju ćete uvijek moći znati što se događa u svijetu 'Najboljih godina'

Vaša omiljena serija, 'Najbolje godine' je na televizijskom programu, a vi je zbog raznoraznih obveza ne možete gledati? Ljuti ste i nervozni što morate propustiti neku epizodu, vrijeme videorekordera je odavno prošlo, a dvd snimači baš i nisu zaživjeli u široj primjeni. Što dalje preostaje? IPTV sustavi, ali oni naplaćuju snimanje iako je program Nove TV besplatan! Nepravda!!! Naposljetku, teškom se mukom mirite s činjenicom da taj dan nećete moći gledati dogodovštine koji primjerice prate Lorenu, Tomu i Tunu. E pa, srećom, NovaTV ima rješenje za vas!

Videoteci NoveTV  pogledajte kanal NAJBOLJE GODINE i pruža vam se mogućnost gledanja svih epizoda naše popularne serije. Služenje videotekom je više nego jednostavno, potrebno je samo izabrati epizodu koju želite pogledati, kliknuti na „play“ i ulazak u svijet najboljih godina je zajamčen. Prednost videoteke jest što su u njoj pohranjene sve epizode serije, a na korištenju su vam svakoga dana od 0 – 24, tako da sami birate termin gledanja. Ono što je najbolje u cijeloj priči jest, da je gledanje potpuno besplatno.

Stoga, ako ste ovaj mjesec iskoristili za neko putovanje ili ste imali posla preko glave, propustili nekoliko epizoda te nakon toga rezignirano uzdahnuli i slegnuli ramenima rekavši „tko će se sad vratiti gledanju i opet pohvatati konce“, razloga za brigu više nema. Samo nekoliko klikova mišem će vas vratiti natrag u zbivanja u Dragošju, a za slučaj da opet propustite koju epizodu, sad znate gdje ih uvijek možete pronaći.