Novi nasilnici, vremenski strojevi, pljačke u maniri najboljih hollywoodskih filmova, sve to i više možete gledati ovaj tjedan u popularnoj domaćoj TV seriji!

Jeste primijetili nove plakate za jednu poznatu banku? Ma, sigurno jeste, njihove reklame vrte se na televizijskim kanalima već duže vrijeme a uvijek završava prepoznatljivim sloganom. Koliko ste se puta zapitali tko je taj obrasli muškarac koji vas promatra začuđenim pogledom? Ili se, pak, ne možete oduprijeti dojmu da ste ga već negdje vidjeli?

Filmski entuzijasti ga poznaju po imenima Martin, Struja i Karlo; obožavatelji malih ekrana ga znaju kao Dina, Kristijana, Frenkija i Zvonka, a široj publici je poznat pod svojim pravim imenom – Ivan Herceg.

Najseksi Hrvat u 2010. godini, tako se opet vratio onom mediju koji mu najviše odgovara – televiziji. U „Najboljim godinama“ ga upoznajemo u jednoj, za njega neobičnoj, ulozi lošeg dečka i nasilnika Dina, nakon što se godinu dana pojavljivao u jednoj od hrvatskuh sapunica kao simpatični i šarmantni Kristijan Vitezović. On sam smatra da su uloge negativaca uvijek privlačnije samim glumcima zbog određenog adrenalina, jer im je „dopušteno“ raditi stvari koje u stvarnom životu ne rade ili barem ne smiju raditi. Tako je Ivanov lik istovremeno i privlačan i opasan, brzo napredovao od sitnog švercera do glavnog čovjeka za krijumčarenje u regiji, a ako tom opisu nadodamo kako je Dino nepopravljivi ego-manijak zaljubljen u svoju sliku i sposobnosti dobijemo otprilike viziju onoga na što Ivan misli. No, u suštini ni Dino nije skroz negativan lik, jer će baš ovaj tjedan učiniti i jedno dobro djelo i pokazati svoju pozitivnu i emotivnu stranu. Zvuči intrigantno? Nakon uspješne audicije za ulogu u „Najboljim godinama“, Ivan se pojavio na setu i odmah je bio oduševljen atmosferom koja ondje vlada kao i samim krajolikom, ali jesu li njegove kolege sretni zbog tog? U stvarno možda i da, ali u seriji – nikako.

Dino dolazi u Dragošje u potrazi za Dunjom, Daničinom rođakinjom iz Bosne, u koju je zaljubljen i koju, na temelju jednog starog duga njenog oca, želi oženiti. U cijelu se priču ubacuje njena ljubav na prvi pogled s Rankom koja mu priječi put do (njegovog) sretnog života. Isprva je otima, ali neuspješno, a zatim kad Dunja ne prizna utučenom Ranku istinu kako joj Dino nije dečko, odluči ostati s njom dok se situacija u Bosni malo ne smiri. U međuvremenu će Sebo i Bože započeti gradnju pravog vremeplova s kojim će se pokušati vratiti u 1945. godinu, a Marta će uz pomoć Tome, koji se skupa s Rankom našao u financijskom škripcu, odlučiti orobiti Tunin sef gdje se nalazi i njezin novac. Ako vas zanima kako se točno nastavlja ova hollywoodska radnja, upalite svoje televizore sljedeći tjedan, od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 na Novoj TV i dočarajte si ljepote Žumberka i najseksi muškarca.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju