„Najbolje godine“ i dalje magično privlače, a oni koji su nestrpljivi dočekati iduće epizode, u sljedećem tekstu će ukratko doznati buduća zbivanja i doznati upute ako im slučajno koja epizoda promakne!

Dragošje je zabijelo snijeg. Lucija pati od privremene amnezije te se ne sjeća požara i Tuninog pokušaja da je uguši jastukom. S obzirom da ima amneziju, Tuna počinje glumiti brižnog supruga i moliti Luciju još jednu šansu za spas braka. Ipak, Luciji se vraća sjećanje na sve događaje, te pokušava pobjeći iz dvorca što joj ne polazi za rukom… Ranjeni Dino dolazi kod Saške i moli je da mu izvadi metak i tako spasi život. Saška pristaje, jer ne želi da Dino umre pred Emom. Za to vrijeme, Zlata krade pušku od Đuke da bi se zaštitila od Dine. Đuka, Lale i Zlata se spletom okolnosti nađu u prikolici koju zatrpa lavina pa su prisiljeni biti u svega par kvadarata i smrzavati se. Za Božin odlazak, i dalje svi okrivljuju Danicu koja zbog toga postaje sve očajnija. Stoga sama po mećavi odlazi tražiti Božu, ne znajući, kao ni ostali, da se on skriva u vatragosnom domu i smije se pozivima sumještana za povratkom.

Nakon nekog vremena, Lucija naoružana pištoljem uspije zarobiti Tunu, te ga iz osvete namjerava zapaliti. Mećava stvara probleme svima, te su tako Dunja i Ranko zbog vremenskih nepogoda prisiljeni noć provesti u disku u Rudinama, jer autobusi do Dragošja ne voze. Lale, Zlata i Đuka i dalje su zarobljeni u prikolici, te uza svu svađu uspiju sklopiti i okladu, po kojoj dogovaraju da se Lale mora ponašati kao biznismen, Đuka ne smije biti seljačina, a Zlata ne smije pričati. Onaj tko izgubi, mora gol prošetati gostionicom. Tomo upada u dvorac te se umiješa u Lucijine planove za ubojstvo Tune. Lucija sazna da je Tomo taj koji je podmetnu požar…

U svakom slučaju, i ovaj tjedan vas čekaju napete epizode, što će biti s Tunom i Lucijom, trojcem u prikolici i ostalima, saznat ćete u nekoliko sljedećih dana. A ako ih slučajno propustite, usluga videoteke na staranicama NoveTv pružiti će vam mogućnost njihova gledanja online.