Petra Cicvarić na chatu Face2Face izjavila je da joj je ovo posljednji tjedan na setu 'Najboljih godina'!

'Još ovaj tjedan snimam, onda sam gotova', kazala je simpatična Petra Cicvarić na Face 2 Face chatu Dnevnik.hr-a, koju već druge sezone pratimo kao Koranu Lotar u Najboljim godinama. 'Ne smijem odavati, ali da, moje snimanje sada završava', dodala je Petra koja je sva daljnja pitanja vezana uz popularnu televizijsku seriju uz smiješak osujetila izjavom 'Stvarno ne smijem govoriti'. Ipak, kazala je da se na setu najviše sprijateljila s Marijom Borić, čak su trebale biti cimerice, ali je Petra Mariju, kako je izjavila, u posljednji čas odbila. Priznala je i to da joj se od muške populacije u 'Najboljim godinama' sviđaju baš svi, kao osobe. Na pitanje poistovjećuje li se s ulogom Korane, odgovorila je: 'Korana je malo izravnija prema ljudima i nekako se ne libi pokazati što točno misli o nekoj osobi. A ja sam odgajana da uvijek budem pristojna, dok kod Korane toga nema, što mi je super'.

Ljubiteljica grungea, Petra Cicvarić obožava Pearl Jam, a svoj je ukus definirala kratkim 'rock da, bikeri ne'. Osječanka koja je priznala da se loše snalazi u Zagrebu, te da slobodno vrijeme najradije provodi na kavama s prijateljicama iz Osijeka, te u stanu gdje čita i gleda filmove, kao i to da svaki vikend bježi u Osijek u noćni provod, vratit će se u svoj rodni grad, koji je po mjeri čovjeka, ali ne i po mjeri radnika, kako je zaključila, jer ondje nema posla. No, to je ne obeshrabruje, već s kolegicom Sanjom Dodig radi samostalnu predstavu 'Glumice' koju planiraju izvoditi Kod šetača, odnosno u bivšoj Vedroj sceni.

Kao djevojčica obožavala je Spidermana, štrumpfove i Leteće medvjediće, a prvi pravi poljubac doživjela je u 7. razredu osnovne, a sada pak vjeruje u svemirce, odnosno u 'još nešto tamo'.

O seksi scenama koje je snimila u 'Najboljim godinama' Petra je kazala: 'Tati je to neugodno i ne voli, a mama pita koliko ste to dugo radili. Uvijek je malo neugodno. S Enesom Vejzovićem sam imala takvu scenu, a nisam čovjeka ni znala. Enes je stvarno super tip, i nekako to odradiš. A Osijek je mala sredina, pa svi kažu kakve su to scene, moraš se nositi s time.'

Prilično suzdržana prilikom Face 2 Face chata, ali ne zato manje šarmantna, Petra je priznala: 'Kad upoznajem nove ljude malo sam suzdržanija, prvi korak, prvo pojavljivanje, prvo pokazivanje mi je malo neugodno, sramežljiva sam u tom smislu.' Na pitanje jednog od chatera bi li pristala fotografirati se za Playboj za 220 000 eura, Petra je nevino izjavila: 'Što da ja pokažem Playboyu? Sumnjam, ne. Aaaaaaa, kao sumnjam, sad sam samu sebe iznenadila?!'

Dodala je i to da joj je najneugodnije u poslu ono što dolazi poslije glume – medijska izloženost, te je demantirala zaključak chatera pod nadimkom Fist to Face da je odjevena u Hare Krishna majicu, uz samozadovoljan osmjeh izjavivši da je posrijedi 'Alice In Chains'.

Pogledajte cijeli video chat i saznajte što je Petra, koja je prema vlastitome priznanju uvijek glumila osobe koje su imale više životnog iskustva nego li ona sama, i koja je jako kritična prema sebi, odgovorila na pitanje ima li u Hrvatskoj nemoralnih ponuda od strane redatelja za ulogu, i otkrijte još puno zanimljivih detalja iz glumičinog života.