Suzana (Ksenija Pajić) bahato i samouvjereno dolazi na posao u ministarstvo prije nego ode u Japan po dužnosti, ali zatiče inspektore kako pregledavaju njene dokumente te traže dokaze o namještanju natječaja.

2. sez., 11. ep. - 6. srpnja

Zlata (Jasna Odorčić) posumnja da je Violeta (Mira Furlan) nešto radila onesviještenom Laletu (Ljubomir Krekeš), a sumnje joj se potvrde kad načuje Violetu da priča Boži (Žarko Potočnjak) o vanzemaljcima koji ponovno trebaju doći i povesti sa sobom Izabrane. Đuka traži Zlatinu pomoć oko Korane (Petra Cicvarić), ali joj ne vjeruje da Violeta nije sasvim svoja. Zrinka (Marija Borić) saznaje da se Damir (Janko Rakoš) vraća što je čini nervoznom zbog toga što ne zna da li ga još voli. Danica (Asja Jovanović) je pritišće da mu naprave veliki doček. Zrinka se uznemiri kada sazna da je Danica rekla Damiru da Zrinka jedva čeka da se on vrati. Zrinka se želi smiriti jogom, ali joj žene u selu ne daju mira. Sebo (Hrvoje Horvat) se postavi pred Bebom (Ljubica Jović) koja više ne može računati da drugi sve rade umjesto nje. Beba odlazi na spoj sa Srećkom (Antun Tudić) koji propadne zato što mu je Danica rekla da je Beba crna udovica. Laletu ne ide prodaja četki za WC, sve dok ih Lorena ne kupi samo kako bi napakostila Tomi. Loreni su previše neugodne situacije u kući s Rankom i svađa se sve više s Tomom.


>>>> Najbolje godine, 13. - 17. srpnja

2. sez., 12. ep. - 7. srpnja

Damir (Janko Rakoš) se vraća u Dragošje te se sprema zaprositi Zrinku (Marija Borić). Zlata (Jasna Odorčić) manipulira Violetom (Mira Furlan) kako bi osramotila nju i Đuku (Velimir Čokljat) pred svima. Zrinka je odlučna biti samo Damirova prijateljica. Loreni (Katarina Radivojević) je dosta služiti braći Hajduk, pa provodi dan sa Saškom (Mirta Zečević). Odnos Tome (Amar Bukvić) i Ranka (Janko Popović Volarić) postaje sve lošiji. Beba (Ljubica Jović) pred Srećkom (Antun Tudić) glumi brižnu osobu, ali ne uspijeva mu se približiti. Ranko poziva Martu (Iskra Jirsak) na Damirov doček kod Đuke. Lorena je ljubomorna na nju, što izludi Tomu. Kad sazna da želi zaprositi Zrinku, Danici bude žao što je Damiru davala lažne nade. Naredi Boži (Žarko Potočnjak) da zadržava Damira dok ona sve objasni Zrinki, ali Boži to ne pođe za rukom, nego mu još izleti i da je Lale (Ljubomir Kerekeš) švercer.

>>>> Dallas, 6. - 9. srpnja

2. sez., 13. ep. - 8. srpnja

Zlata (Jasna Odorčić) teško podnosi činjenicu što mora živjeti u pošti. Damir (Janko Rakoš) uči Sebastijana (Hrvoje Horvat) i Marka (Karlo Ferenčak) samoobrani. Marko se suprotstavlja Bebi (Ljubica Jović), a Sebastijan se muči u mrtvačnici. Violeta (Mira Furlan) se na sve načine pokušava otarasiti pohotnog Đuke (Velimir Čokljat) kojem ništa drugo nije na pameti nego da je odvede u krevet. Zrinka (Marija Borić) i Damir (Janko Rakoš) se stalno svađaju, jer dijele isti prostor gdje bi ona htjela održavati satove joge, a on želi otvoriti policijski ured. Tomo (Amar Bukvić) i Ranko (Janko Popović Volarić) se također posvađaju, a sve kulminira fizičkim obračunom. Lorena (Katarina Radivojević) ih ne može više smisliti i odluči otići. Đuka, pod prisilom Andrije (Duško Valentić) i Violete, najavljuje Laletu (Ljubomir Kerekeš) da će zatražiti razvod braka sa Zlatom.


>>>> Nad lipom 35, 6. - 10. srpnja

2. sez., 14. ep. - 9. srpnja

Zvjezdana (Svjetlana Magdić) misli da su joj počeli trudovi. Violeta (Mira Furlan) je pregledava i zaključuje kako je Zvjezdana Izabrana te da ju je oplodio vanzemaljac. Tomo (Amar Bukvić) uspije uz pomoć Andrije (Duško Valentić) nagovoriti Lorenu (Katarina Radivojević) da se vrati u kuću. Ranku (Janko Popović Volarić) je dosta Tominog zanovijetanja te odluči potražiti posao na hipodromu. Tuna (Enes Vejzović) zaposli Ranka, ali samo zbog svoje kćerke Marte (Iskra Jirsak). Zrinka (Marija Borić) i Damir (Janko Rakoš) se nastavljaju prepucavati oko toga tko je kriv što je njihova veza pukla. Na Đukinu (Velimir Čokljat) molbu Damir napravi raciju u diskoklubu, zbog čega Korana (Petra Cicvarić) dobije otkaz. Tuni za oko zapne Korana.
Danica (Ajsa Jovanović) i Beba (Ljubica Jović) vode borbu oko toga kod koje će Srećko (Antun Tudić) doći na ručak. Srećko kod Danice slučajno popije Božin čaj za spavanje te se sruši.


2. sez., 15. ep. - 10. srpnja

Suzana (Ksenija Pajić) bahato i samouvjereno dolazi na posao u ministarstvo prije nego ode u Japan po dužnosti, ali zatiče inspektore kako pregledavaju njene dokumente te traže dokaze o namještanju natječaja. Ona zatraži pomoć ljubavnika Ive (Predrag Petrović), no on je hladno odbija i kaže joj kako će biti premještena u neku selendru kao načelnica dok se ne smiri situacija. Đuka (Velimir Čokljat) je sretan što je Korana (Petra Cicvarić) odustala od plesa na štangi, još samo da uspije osvojiti Violetu (Mira Furlan) i sve će se vratiti u normalu. Saški (Mirta Zečević) i Draženu (Robert Jozinović) se Tomo i Lorena pridružuju na pecanju. Saški se sve više sviđa Dražen. Spomenka (Zrinka Kolak), Suzanina majka odlučno odlazi iz staračkog doma. Suzana je pozove da ode smiriti njene kćeri. Violeta 'pregledava' Zvjezdanu (Svjetlana Magdić) ispuštajući razne zvukove što je Sebastijanu (Hrvoje Horvat) krajnje čudno i želi da je pregleda Dražen (Robert Jozinović). Ranko (Janko Popović Volarić) uhvati Koranu (Petra Cicvarić) u štali s Tunom. Marta (Iskra Jirsak) će pomisliti da je Ranko bio u štali s Koranom. Tuna potplaćuje Ranka da šuti o njegovoj aferici s Koranom.

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju