Đuka (Velimir Čokljat) želi da Korana (Petra Cicvarić) prestane raditi kao plesačica u diskoklubu. Lale (Ljubomir Kerekeš) se upušta u novu poslovnu avanturu, no posao baš i ne ide kako je planirao.

2. sez., 6.ep. - 29. lipnja

Mladenci Danica (Asja Jovanović) i Božo (Žarko Potočnjak) stižu u Dragošje s novim kabrioletom. Đuka (Velimir Čokljat) živi u oblacima ne shvaćajući da Violetu (Mira Furlan) uopće nije briga za njega. Zlata (Jasna Odorčić) i Lale (Ljubomir Krekeš) se sramote pred Danicom (Asja Jovanović) koja ih podbada što su pojeli sve u kući.

Beba (Ljubica Jović) terorizira Marka (Karlo Ferenčak) koji joj se odlučuje osvetiti tako da joj peglom uništi najdražu košulju. Božo (Žarko Potočnjak) odjeven kao grof paradira selom. Dražen (Robert Jozinović) pomaže Saški (Mirta Zečević) i oboji joj zidove. Violeta skuplja dijelove da sklopi radio s antenom za komunikaciju. Ranko (Janko Popović Volarić) izlazi iz zatvora. Maks (Tomislav Martić) mu daje svoj sretni novčić.

>>>> Najbolje godine, 6. - 10. srpnja

2. sez., 7.ep. - 30. lipnja

Ranko (Janko Popović Volarić) je izašao iz zatvora i bacanjem novčića odlučuje da će se vratiti u Dragošje. Njegov dolazak iznenadi Tomu (Amar Bukvić) i Lorenu (Katarina Radivojević) koji uživaju u lagodnom životu i ljubavi. Ranko se pravi ravnodušan prema njima. Iako im je neugodno, oni ga pozivaju da živi s njima u kući. Božo (Žarko Potočnjak) na polju pronađe Violetu (Mira Furlan) koja radi na čudnoj napravi s kojom želi komunicirati s vanzemaljcima te pomisli da surađuje s Nijemcima. Đuki (Velimir Čokljat) se ne sviđa što Violeta izbjegava kućanske poslove i intimne odnose.

Zrinka (Marija Borić) se zarati s Violetom, a Đuka staje na Violetinu stranu. Marko (Karlo Ferenčak) bježi od Bebe (Ljubica Jović) i ostavlja joj oproštajnu poruku na kazeti. Sebastijanu (Hrvoje Horvat) je dojadilo raditi u mrtvačnici i kada ga Marko posjeti, bježi potajno od Zvjezdane (Svjetlana Magdić) nazad u Dragošje. Zvjezdana ga traži. Božo doživljava nesreću s Violetinim odašiljačem. Violeta je uvjerena da je Božo razgovarao s vanzemaljcima. Danica (Asja Jovanović) tjera Zlatu (Jasna Odorčić) da radi po kući, jer joj duguje za stanarinu. Ponižena Zlata posuđuje novac od Zrinke koja uzima iz Đukine blagajne, no Beba uzme Zlati novac. Kad Đuka vidi da je nestalo iz blagajne, Zrinka optužuje Violetu za krađu.

>>>> Kašmir mafija, 29. lipnja

2. sez., 8.ep. - 1. srpnja

Loreni (Katarina Radivojević),Tomi (Amar Bukvić) i Ranku (Janko Popović Volarić) je neugodno živjeti pod istim krovom, ali Tomo se ne želi seliti.  Zvjezdana (Svjetlana Magdić) je pronašla Sebastijana (Hrvoje Horvat), ostaje s njim u selu i stalno izvolijeva nešto od njega. Đuka (Velimir Čokljat) bezuspješno pokušava biti stroži s Violetom (Mira Furlan) i nikako da s njom razgovara.

Korana (Petra Cicvarić) dobro zarađuje u diskoklubu. Beba (Ljubica Jović) i Danica (Asja Jovanović) se zarate oko Srećka (Antun Tudić). Violeta dolazi obaviti liječnički pregled nad Božom (Žarko Potočnjak), dok zapravo pokušava otkriti što su vanzemaljci napravili Boži. On pak misli da se ona želi upustiti u intiman odnos. Ranko i Tomo se posvađaju. Ranko želi zaboraviti sve lijepe trenutke s Lorenom. Prodaje svoje konje i upoznaje kćerku vlasnika hipodroma, Martu (Iskra Jirsak).

>>>> Vino strasti, 29. lipnja - 3. srpnja

2. sez., 9.ep. - 2. srpnja

Tomo (Amar Bukvić) i Lorena (Katarina Radivojević) se svađaju zbog Tominog lošeg odnosa s Rankom (Janko Popović Volarić). Lorena oduzima Tomi ključeve kabrioleta. Violeta (Mira Furlan) pokušava ispitati Božu (Žarko Potočnjak) uređajem, a Božo upotrebljava sve ratne vještine koje zna da je izbjegne.

Lale (Ljubomir Kerekeš) saznaje da je Zlata (Jasna Odorčić) posudila novac od Đuke (Velimir Čokljat) i bijesan je zbog toga. Đuka traži pomoć od Andrije (Duško Valentić) zbog toga što misli da je Korana (Petra Cicvarić) ukrala novac iz blagajne. Tomo i Ranko se pomire. Violeta uhvati Božu i pregleda ga te se uvjeri da je bio otet. Udružuju se da pripreme doček izvanzemaljaca. Zrinka (Marija Borić) priznaje Đuki za Koranu. Đuka odlazi u diskoklubu Rudine i vidi je kako pleše.

>>>> Lud, zbunjen, normalan, 4. - 5. srpnja

2. sez., 10.ep. - 3. srpnja

Đuka (Velimir Čokljat) želi da Korana (Petra Cicvarić) prestane raditi kao plesačica u diskoklubu. Lale (Ljubomir Kerekeš) se upušta u novu poslovnu avanturu, no posao baš i ne ide kako je planirao. Violeta (Mira Furlan) je uporna u pokušajima da sazna tko je od seljana 'Izabrani'. Lorena (Katarina Radivojević) je ljuta na Tomu (Amar Bukvić) i ne želi mu dati ključeve od auta.

Sebastijan (Hrvoje Horvat), Zvjezdana (Svjetlana Magdić) i Marko (Karlo Ferenčak) vraćaju se u Vimečinu, no niti tamo ne mogu naći traženi mir. Ranko (Janko Popović Volarić) i Lorena se prisjećaju svoje ljubavi, a u posjet Ranku dolazi Marta (Iskra Jirsak). Zlata (Jasna Odorčić) doznaje čime se Korana (Petra Cicvarić) bavi, a Đuka shvaća da nije Violeta ukrala novac iz blagajne. Violeta pronalazi Izabranog i uz Božinu pomoć sprema se svoje sumnje potkrijepiti pregledom.

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju