Mladenci, Danica (Asja Jovanović) i Božo (Žarko Potočnjak) vraćaju se vlakom s mora. Lorena upoznaje mladića u kupeu i traži od njega da je masira kako bi se osvetila svom suprugu za Natašu na što on poludi.

2.sez., 1.ep. - 22. lipnja

U ulozi Nataše pojavljuje se Nastajsa Flajc. Pojavljuju se i članovi benda Psihomodo pop.
Lorena (Katarina Radivojević) i njen suprug uživaju u medenom mjesecu koji kvare Danica (Asja Jovanović) i Božo (Žarko Potočnjak). Đuka (Velimir Čokljat) skoro upuca Laleta (Ljubomir Kerekeš) zbog Zlate (Jasna Odorčić) kojoj život s Laletom nije bajan. Beba (Ljubica Jović) tjera Marka (Karlo Ferenčak) da radi sve poslove u kući i trgovini. Zrinka (Marija Borić) zamjera Korani (Petra Cicvarić) što pleše na štangi u diskoklubu. Loreninog supruga zavodi ruska turistkinja. Ema (Livia Drinovac) primjećuje da se Dražen (Robert Jozinović) i Saška (Mirta Zečević) ponašaju kao par. Đuka uz pomoć Marka radi video prezentaciju sebe s kojom će naći ženu preko oglasa. Zlata je ljubomorna na to. Beba se zainteresira za Đuku. Nakon što ih osramote u restoranu, mladi par bježi od Danice i Bože gliserom, ali bijeg ne završava dobro.

>>>> Najbolje godine, 29. lipnja - 3. srpnja

2.sez., 2.ep. - 23. lipnja

Novo vjenčani par pluta na pučini i svađa se. Danica (Asja Jovanović) i Božo (Žarko Potočnjak) pokušavaju uštedjeti novac pecanjem. Dok jedan od braće Hajduk pjeva u zatvorskom bendu kako bi ga pustili ranije iz zatvora, drugi brat se sa suprugom izgubio na dalekoj pučini. Ribar će slučajno naići na mladi par i spasiti ih. Božo nađe dobru lokaciju za pecanje na nudističkoj plaži, no ondje će morati pecati gol. Zlatu (Jasna Odorčić) muči što Đuka (Velimir Čokljat) paradira u najboljem odijelu i traži novu ženu te natjera Laleta da se s njom prošeće u najljepšem izdanju kroz selo. Beba (Ljubica Jović) unosi nered u selo kada zabrani kupovanje na dug u dućanu. Andrija (Duško Valentić) zamjeri Bebi što iskorištava Marka (Karlo Ferenčak) za posao, ali ga Beba brzo ušutka. Tajanstveni Maks (Tomislav Martić) postaje novi cimer zatvorenog Hajduka. Bend se želi riješiti Hajduka, ali Maks mu spasi mjesto. Nataša (Nastajsa Flajc) zavodi Loreninog supruga koji zbog toga ne primijeti da se Danica utapa.

>>>> Nad lipom 35, 22. - 26. lipnja

2.sez., 3.ep. - 24. lipnja

Loreni (Katarina Radivojević) dosađuju Danica (Asja Jovanović) i Božo (Žarko Potočnjak) svojom smrdljivom kremom i mrtvom ribom pa ih istjera iz sobe. Zlata (Jasna Odorčić) na sve moguće načine pokušava saznati da li je tko slao Đuki (Velimir Čokljat) ljubavne ponude. Danica želi ležaljku na plaži no ne želi ju platiti jer je preskupa pa upada u konflikt s konobarom. Božo prati njemačke turiste do bazena uvjeren da su nacisti koji kuju plan za napad. Božo ih napadne u bazenu, Danica izmlati konobara, te su svi vrlo blizu da ih se izbaci iz hotela. Služi se misa za Ružu poslije koje Beba (Ljubica Jović) optužuje Zlatu za bestidnost, te dolazi do velike svađe, posebno kada se Đuka javi da vrati Lalin i Zlatin dug što smrtno uvrijedi Laleta. Nataša (Nastajsa Flajc) sređuje stvar s osobljem hotela, a Lorenin suprug završava u sobi s Natašom.

>>>> Kašmir mafija, 22. - 25. lipnja


2.sez., 4.ep. - 25. lipnja

Tek oženjeni Hajduk se odupre iskušenju da spava s Natašom (Nastajsa Flajc), no Lorena (Katarina Radivojević) i Vladimir (Vinko Mihanović) ih zateknu skupa. Uz pomoć Bože (Žarko Potočnjak) i laži ipak će se izgleda izvući. Drugi brat Hajduk se počinje opuštati u društvu Maksa (Tomislav Martić), koji razumije njegovu želju da se osveti Filipu (Stjepan Perić). Lale (Ljubomir Kerekeš) se naljuti i traži od Zlate (Jasna Odorčić) da odluči s kim želi biti. Zlata odlazi Đuki (Velimir Čokljat) reći mu da se više ne upliće u njen život, no Đuka je otišao tražiti ženu u metropolu, ali pritom se ne snalazi i svi spojevi mu propadnu. Neugledna Violeta (Mira Furlan) slučajno pogleda Đukin video i zaintrigira se. Lorena saznaje što se zapravo događalo u hotelskoj sobi između njenog supruga i Nataše te želi prekinuti medeni mjesec.

>>>> Kašmir mafija, 27. lipnja


2.sez., 5.ep. - 26. lipnja

Mladenci, Danica (Asja Jovanović) i Božo (Žarko Potočnjak) vraćaju se vlakom s mora. Lorena upoznaje mladića u kupeu i traži od njega da je masira kako bi se osvetila svom suprugu za Natašu na što on poludi. Lale (Ljubomir Kerekeš) i Zlata (Jasna Odorčić) i dalje gladuju, te Lale odlučuje Đuki (Velimir Čokljat) oteti stvari iz kuće kao odštetu. Đuka dovodi Violetu (Mira Furlan) u selo i upoznaje je sa seljanima i najavljuje vjenčanje. Andrija (Duško Valentić) je u šoku zato što je Đuka još uvijek službeno oženjen. Beba (Ljubica Jović) gnjavi Marka (Karlo Ferenčak) do granice tolerancije. Violeta se oprezno raspituje o poljima. Iako se činilo da je dečko iz vlaka ukrao novac Loreni, bila je to gospođa koju su oni sustigli na stanici dok je bježala. Na kraju, bježe im i gospođa i vlak. Đuka priprema veliko slavlje, Lale je posramljen pred svima kad se otkrije da je krišom jeo odojak. Violeta traži krugove, ali polje je pokošeno.

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju