Zlata (Jasna Odorčić) se želi riješiti bombe u pošti bez da Suzana (Ksenija Pajić) sazna, ali ubrzo većina stanovnika dozna.

2.sez., 16.ep. - 13. srpnja

Suzana (Ksenija Pajić), Spomenka (Zrinka Kolak) i blizanke stižu u Dragošje te dožive šok, a jedino se Spomenki sviđa selo. Đuka (Velimir Čokljat) baca Violetine stvari i pobjesni kad čuje da Violeta (Mira Furlan) spava kod Dražena (Robert Jozinović). Suzana i Đuka su bezobrazni jedno prema drugome. Violeta se sprema za Dolazak i pomisli da su blizanke vanzemaljci koji žele nauditi Zvjezdaninoj bebi. Tuna (Enes Vejzović) je zadovoljan jer Ranko (Janko Popović Volarić) krije od Marte (Iskra Jirsak) njegovu tajnu. Marta posjeti Lorenu (Katarina Radivojević) i kaže joj da je Korana s Rankom. Damir (Janko Rakoš) slijedi Suzanu zato što je primijetio da krade. Violeta napadne Suzanu uvjerena da želi nauditi Zvjezdaninoj bebi.

>>>> Najbolje godine, 20. - 24. srpnja

2.sez., 17.ep. - 14. srpnja

SF frikovi došli su u posjet Violeti (Mira Furlan) koja ih ima namjeru upoznati sa Zvjezdanom (Svjetlana Magdić). Sebo (Hrvoje Horvat) je sumnjičav prema Violeti i traži Damira (Janko Rakoš) da je provjeri. Damir prestaje gnjaviti Suzanu (Ksenija Pajić) zbog krađe kada otkrije da je stvarno općinska povjerenica. Zlata (Jasna Odorčić) se ulizuje Suzani. Suzana je nezadovoljna smještajem te se posvađa sa Spomenkom (Zrinka Kolak). Lorena (Katarina Radivojević) izmišlja SF priče o Dragošju kako bi zadržala turiste, no s time se ne slažu Andrija (Duško Valentić) i Suzana. Marta (Iskra Jirsak) sretne Koranu (Petra Cicvarić) koja laže da je opet bila kod Ranka na hipodromu. Blizanke razbiju prozor Danici (Asja Jovanović), a Bebi (Ljubica Jović) okradu trgovinu.

>>>> Nad lipom 35, 13. - 17. srpnja

2.sez., 18.ep. - 15. srpnja

Violeta (Mira Furlan) bježi Damiru (Janko Rakoš). Svi u selu na svaki način pokušavaju zaraditi na posjetiteljima. Beba (Ljubica Jović) rasprodaje Markove igračke, Tena i Lena (Mia i Maša Dejanović) se odijevaju u svemirke i prodaju lažne priče. Božo (Žarko Potočnjak) i Danica (Asja Jovanović) prodaju kamenje, a Lale (Ljubomir Kerekerš) prodaje zahodske četke umotane u foliju pod svemirske antene. Đukina gostionica je prepuna gostiju. Svima sjajno ide i svi pokušavaju zgrnuti novac na prijevari, osim Andrije (Duško Valentić) i Suzane (Ksenija Pajić) koji pritišću Damira i Lorenu da pošalju posjetitelje kući i da napokon prestane ova šarada. Lorena (Katarina Radivojević) ne želi da posjetitelji odu. Tomo (Amar Bukvić) zadirkuje Ranka (Janko Popović Volarić) jer se proširio trač kako hoda s Koranom (Petra Cicvarić). Marta (Iskra Jirsak) je ljubomorna na Koranu te daje Ranku da radi najteže poslove i ponižava ga.

>>>> Dallas, 13. - 14. srpnja

2.sez., 19.ep. - 16. srpnja

Zlata (Jasna Odorčić) se želi riješiti bombe u pošti bez da Suzana (Ksenija Pajić) sazna, ali ubrzo većina stanovnika dozna. Dragošjani zasjedaju sakriveni iza bunara i svađaju se oko toga kako deaktivirati bombu. Beba (Ljubica Jović) upadne u depresiju zbog svojih godina nakon što Spomenka (Zrinka Kolak) u gostioni pred muškim gostima ispadne modernija i privlačnija. Korana (Petra Cicvarić) se podaje Tuni (Enes Vejzović) u šumi, ali ga zatraži da ju vodi na skuplja mjesta i provode, s čime Tuna nije oduševljen. Đuka (Velimir Čokljat) radi nove krugove u polju kako bi zaradio na posjetiteljima. Damir (Janko Rakoš) traži Violetu (Mira Furlan) koja se sakrila u Srećkovom lijesu u mrtvačnici. Blizanke kradu Božinu napravu za deaktivaciju bombe. Suzana poludi kad sazna za bombu i ne želi da policija i novinari saznaju. Nitko ne može naći Damira, pa Tomo (Amar Bukvić) i Ranko (Janko Popović Volarić) sami pokušaju onesposobiti bombu. Plan ne uspijeva.

>>>> Veliko R, 15. - 16. srpnja

2.sez., 20.ep. - 17. srpnja

Bomba nije eksplodirala, a ubrzo svima postaje jasno kako je u paketu sat za Damirov novi ured. Suzana (Ksenija Pajić) pristaje na šetnju s Đukom (Velimir Čokljat) samo zato što se svađa sa Spomenkom (Zrinka Kolak). Đuki i Suzani se prikrpa Zlata (Jasna Odorčić) koja provodi dan s njima. Đuka i Zlata se stalno svađaju i nerviraju Suzanu kojoj pokazuju znamenitosti sela kojih ustvari – nema. Violeta (Mira Furlan) na prevaru otima Zvjezdanu (Svjetlana Magdić) i vodi je u polje. Sebastijan (Hrvoje Horvat) je očajan, a Damir (Janko Rakoš) pokreće istragu i ispituje posjetitelje o Violeti. Beba (Ljubica Jović) želi posuditi novac od Lorene (Katarina Radivojević), ali je bezobrazna pa joj Lorena ne posuđuje. Beba krade torbu s novcem. Violeta krade Tomin automobil i bježi. Svi se daju u potjeru uvjereni da je ona ukrala i novac. Damir je uhićuje na polju na kojem nalaze i Zvjezdanu.