Ranko (Janko Popović Volarić) se budi u najgoroj noćnoj mori, oženjen za Zvjezdanu (Svjetlana Magdić) koja želi postati član obitelji.

80. Ep. - 30. ožujka

Ranko (Janko Popović Volarić) se budi u najgoroj noćnoj mori, oženjen za Zvjezdanu (Svjetlana Magdić) koja želi postati član obitelji. Ruža je izvan sebe, ali uz Andrijinu pomoć odlučuje naučiti Ranka važnu životnu lekciju. Lorena (Katarina Radivojević) pokušava prikriti koliko ju je vijest o vjenčanju pogodila dok Tomo (Amar Bukvić) koristi priliku da joj se približi. Božo (Žarko Potočnjak) se, potaknut svime što mu se događalo u zadnje vrijeme, zauvijek oprašta od sela i odlazi u bolju budućnost.


81. Ep. - 31. ožujka

Ranko (Janko Popović Volarić) očajava zbog neplaniranog braka sa Zvjezdanom (Svjetlana Magdić) dok mu cijelo selo, osim Lorene (Katarina Radivojević), dolazi u čestitare. Marko (Karlo Ferenščak) se, na užas roditelja, zbližava s Kecom (Slavko Juraga). Uz Andrijinu (Duško Valentić) pomoć Ranko nauči važnu lekciju o alkoholizmu. Sebastijan (Hrvoje Horvat) je ljut na Koranu (Petra Cicvarić) zbog njene posjete Kecu. Lorena skreće misli s Ranka baveći se novim hobijem. Danica neplanirano pronalazi bogatstvo negdje gdje ga nije očekivala. Petar (Mladen Čutura) i Anka (Barbara Rocco) pokušavaju doći do novaca za Keca, koji im prepušta odluku o njihovim sudbinama.

>>>> Otmica, 30. ožujka - 2. travnja

82. Ep. - 1. travnja

Damir (Janko Rakoš) spašava Petra (Mladen Čutura) i Anku (Barbara Rocco) od sigurne smrti, ali oni mu ne priznaju da su novac uzeli od Keca (Slavko Juraga). Ranko je odlučio da prestaje piti, i priznaje Loreni (Katarina Radivojević) kako ju voli. Lorena je izluđena svojim osjećajima prema Ranku i Tomi (Amar Bukvić), no shvaća da se mora odlučiti za jednog. Danica (Asja Jovanović) podbada Ružu (Biserka Ipša) da je zaljubljena u Keca (Slavko Juraga). Anka i Petar bježe na more prije nego se Kec vrati da ih ubije. Damir (Janko Rakoš) doznaje tko je Kec i kreće ga uhititi. Tomo se opet upucava Loreni, što ga dovodi na rub fizičkog sukoba s Rankom. Lorena donosi odluku kojeg od braće želi. Kec upada Jani (Ivana Bolanča) u kuću s opasnim namjerama.


83. Ep. - 2. travnja

Damir (Janko Rakoš) uspijeva svladati Keca (Slavko Juraga), ali lažni galerist mu uspije pobjeći. Njegov teror nad Dragošljanima se nastavlja. Jana (Ivana Bolanča) ne može oprostiti Tomi (Amar Bukvić) što ih je doveo u opasnost. Ranko (Janko Popović Volarić) i Lorena (Katarina Radivojević) napokon uživaju u svojoj ljubavi nesvjesni opasnosti u selu. Danica (Asja Jovanović) se silom prilika zbližava sa Saškom (Mirta Začević), a nedostaje joj Božo (Žarko Potočnjak). Kec uzima jednog od seljana za taoca. Mještani se okupljaju kako bi se zajedničkim snagama oduprijeti kriminalcu.

>>>> Lud, zbunjen, normalan, 30. ožujka - 1. travnja

84. Ep. - 3. travnja

Ranko (Janko Popović Volarić) i Lorena (Katarina Radivojević) obuzeti jedno drugim ne znaju ništa o opasnoj situaciji u kojoj se našlo selo. Dragošljani su u strahu od odbjeglog Keca (Slavko Juraga) te su se naoružali ostacima Božinog arsenala. Na Petrov (Mladen Čutura) i Ankin (Barbara Rocco) užas, Marko (Karlo Ferenčak) je nestao i svi sumnjaju da ga je Kec oteo. Damir (Janko Rakoš) i Tomo (Amar Bukvić) uspijevaju uhvatiti Keca i spremaju ga se privesti pravdi. Ulovljen, Kec uzima Lorenu (Katarina Radiovjević) za taoca. Ranko spašava Lorenu, a Kec umire ne otkrivajući gdje je Marko. Cijelo selo traži dječaka, a Ranko shvaća da mora pobjeći iz sela. Lorena želi biti uz njega.