Ruža (Biserka Ipša) i Tomo (Amar Bukvić) odlaze u posjet Jani i Miri. Novi obiteljski odnosi prilično su zbunjujući za sve uključene. Lorena (Katarina Radivojević) pod Zlatinim pritiskom organizira pilates u školi.

100. Ep. - 27. travnja

Ruža (Biserka Ipša) i Tomo (Amar Bukvić) odlaze u posjet Jani i Miri. Novi obiteljski odnosi prilično su zbunjujući za sve uključene. Lorena (Katarina Radivojević) pod Zlatinim pritiskom organizira pilates u školi. Saška (Mirta Zečević) se, ne bez opravdane bojazni, podvrgava Ankinom tretmanu akupunkturom. Zlata (Jasna Odorčić) bijesni što je Lorena nova načelnica. Danica (Ajsa Jovanović) priprema kuću za dolazak podstanara. Lale (Ljubomir Kerekeš) objavljuje Kruni vijest o bankrotu i selidbi u Dragošje. Kruno je zabrinut za očev život.

>>>> Najbolje godine, 4. - 8. svibnja


101. Ep. - 28. travnja

Lorena (Katarina Radivojević) koristi načelničku poziciju za opći prosperitet sela te zapošljava Tomu kao komunalnog redara. Tomo (Amar Bukvić) nema izbora, odlučan je brinuti za svoju obitelj. Lale (Ljubomir Kerekš) šarmira seljane, a Kruno (Ivica Pucar) sreće davnu ljubav - Zrinku. Anka (Barbara Rocco) je ljuta na Petra koji je zaboravio na godišnjicu. Danica ispostavlja pretjerani račun podstanarima.


102. Ep. - 29. travnja

Petar (Mladen Čutura) ludi od ljubomore dok Anka (Barbara Rocco) uživa u ljubavnim pismima tajnog obožavatelja. Tomo (Amar Bukvić) radi kao komunalni redar, što nije svima po volji. Kupuje poklon za Miru, ali Jana mu prigovara. Miri je svejedno drago zbog očeve pažnje. Kruno (Ivica Pucar) želi da Lale (Ljubomir Kerekeš) posjeti Dražena. Lorena savjetuje Danicu kako ispravno treba voditi posao te dobiva ideju da za vlastiti biznis od kojeg bi koristi imalo cijelo selo. Kruno upoznaje Janu, koja to koristi kako bi provocirala Tomu.

>>>> Iznad zakona, 27. - 30. travnja


103. Ep. - 30. travnja

Načelnica Lorena (Katarina Radivojević) ima velike planove za budućnost Dragošja, a Andrija je zabrinut koliko bi ti planovi mogli narušiti idilu malog mjesta. Tomo (Amar Bukvić) se pokušava približiti Jani, no to mu ne uspijeva. Nije računao da bi mu u tome mogla pomoći Ruža, kojoj je jako stalo stvoriti pravu obitelj. Petar (Mladen Čutura) postaje sve ljubomorniji na Ankinog misterioznog ljubavnika koji šalje pisma, a Anki godi probuđena ženstvenost. Kruno (Ivica Pucar) je na tragu velikog arheološkog otkrića.


104. Ep. - 1. svibnja

Petra (Mlade Čutura) i dalje izjeda ljubomora tko je Ankin tajni obožavatelj koji joj šalje pisma, a Anka i dalje uživa. Kruno (Ivica Pucar) pokušava na sve načine kontrolirati oca kako bi zaštitio njegovo zdravlje, a Lale potajice krši pravila. Ruža (Biserka Ipša) slavi rođendan na kojeg su pozvane Mira i Jana. Tomo (Amar Bukvić) ne može izdržati pritisak te napravi skandal. Zrinka (Marija Borić) je zabrinuta za svoju i Damirovu budućnost, ali je Anka uspije smiriti gatanjem u korist njihove ljubavi. Kruno uspijeva doći do željenog artefakta, no pitanje je koliko dugo će Marko ostati prevaren.


 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju