Jana se ozbiljno primila posla načelnice i pokušava privesti kraju dogovor s Đurom iz Vimečine oko zajedničkog lovišta. Božo tuguje kod Ruže povrijeđen Damirovim izbacivanjem.

74. Ep. - 21. ožujka

Jana se ozbiljno primila posla načelnice i pokušava privesti kraju dogovor s Đurom iz Vimečine oko zajedničkog lovišta. Božo tuguje kod Ruže povrijeđen Damirovim izbacivanjem. Lorena pokazuje poduzetnički duh. Petra i Anku proganjaju strah i krivnja zbog prošlosti.Tomo i Božo sklope posao na obostrano zadovoljstvo. Čudni noćni zvuci uznemiruju seljane. Ranko uspije dodatno upropastiti odnos s Lorenom.


75. Ep. - 23. ožujka

Ranko trpi posljedice alkoholiziranja i nepromišljenog ponašanja sa Zvjezdanom. Čini se da je zauvijek izgubio Lorenu, jer ona ne prihvaća njegove isprike. Damir se zbližava sa Zvjezdaninim djedom Srećkom dok istražuje slučaj neobične buke po selu. Njihova bliskost izaziva ljubomoru kod Bože. Marko pronalazi zeca kojeg ne može zadržati, a Anka je na rubu živaca. Ne bez razloga – ono čega se boji dolazi u selo.


76. Ep. - 24. ožujka

Netrpeljivost između Ranka i Tome potaknuta obostranom željom da osvoje Lorenu raste. Kec se pojavio u selu i nastavlja s utjerivanjem Tominog duga. Njegov dolazak užasava Anku i Petra koji su spremni na drastične metode kako bi zaštitili svoju obitelj. Kec je prijetnja i cijeloj obitelji Hajduk, a pogotovo Ruži koja nije imuna na njegov šarm. Lorena nastavlja sa poslom. Puna je strpljenja za gliste, ali i za braću Hajduke, na Saškinu žalost. Kec pokazuje Tomi da se ne kani šaliti.


77. Ep. - 25. ožujka

Anka i Petar se prerušavaju kako ih Kec ne bi prepoznao. Lorena mora čekati da joj krene posao sa glistama. Zrinka dobiva čudne simptome – smeta joj dim i jači mirisi. Andrija od Lorene saznaje tko je Kec i boji se za obitelj Hajduk. Kecu se sviđa Korana. Tomo i Ranko zbog Keca privremeno stavljaju na stranu svoju borbu oko Lorene. Kec saznaje da je Korani bitna ogrlica kod Jane i uzima ju. Kec daruje novac crkvi. Ruža je oduševljena Kecom, koji nudi Korani nemoralnu ponudu.


78. Ep. - 26. ožujka

Sebastijan je ljut zbog Kecove nemoralne ponude dok je Korana u velikom iskušenju. Kec se upoznaje s ljepotama Dragošja, a Petar i Anka strahuju i čine sve da spriječe trenutak prepoznavanja. Lorena je zaokupljena glistama koje završavaju u Zvjezdaninom dekolteu. Ranko i Tomo krše primirje oko Lorene. U Zrinki se bude čudne žudnje, a Danica je proglašava trudnom. Ranko zatiče Tomu u Loreninom zagrljaju, a Korana posjećuje Keca.


79. Ep. - 27. ožujka

Damir jedva prihvaća mogućnost da je otac Zrinkinog djeteta, ali Zrinka je ipak sve umislila. Lorena sve više pada pod Tomin šarm. Ranko se nastavlja opijati. Sebastijan otkriva da je Korana posjetila Keca. Prijeti Kecu puškom i ostavlja lažljivu Koranu. Anka i Petar su u panici jer ih je Kec prepoznao. Božo je ljut na cijelu obitelj, a svoj bijes usmjerava na Keca. Pijani Ranko povlači krajnje neočekivan potez na veliko Zvjezdanino veselje.