Tomo (Amar Bukvić) je pod dojmom Mirinog priznanja, traži pomoć od Andrije (Duško Valentić). Psihologica Dorotea (Sonja Kovač) svima ide na živce, a Tomo je taj koji će joj sasuti bolnu istinu u lice.

95. Ep. - 20. travnja

Tomo (Amar Bukvić) je pod dojmom Mirinog priznanja, traži pomoć od Andrije (Duško Valentić). Psihologica Dorotea (Sonja Kovač) svima ide na živce, a Tomo je taj koji će joj sasuti bolnu istinu u lice. Cijelo selo se sprema za maskenbal u gostioni. Danici (Asja Jovanović) i Ruži (Biserka Ipaš) nedostaju sinovi, zajedno pokušavaju prevladati tugu. Na proslavu maškara u gostionu dolaze Vimečani Đuro (Željko Pervan) i bivši inspektor Čorba koji konfrontira Zrinku – njene golišave fotografije su završile na službenoj adresi MUP-a. Đuka, ionako tanak po pitanju golišavosti Zrinke, pokreće tuču s provokatorom Đurom.U tom trenu Zlata uoči požar u gostioni.

>>>> Najbolje godine, 27. travnja - 1. svibnja


96. Ep. - 21. travnja

Dorotea (Sonja Kovač) odlazi, Petar (Mladen Čutura) i Anka (Barbara Rocco) pokušavaju utješiti tužnog i nesretno zaljubljenog Marka (Karlo Ferenčak). Danica (Asja Jovanović) je usamljena, zbližava se s Lorenom (Katarina Radiovjević) koja joj pomaže naći novi cilj u životu. Danica bi lako mogla zarađivati seoskim turizmom. Tomo (Amar Bukvić) se na sve načine pokušava približiti Jani (Ivana Bolanča) i Miri (Mateja Kruhak). Suočen s istinom da je do sad prokockao i previše pruženih šansi, šokiranoj Ruži priznaje istinu da je on Mirin otac.


97. Ep. - 22. travnja

Ukazanje Djevice Marije na izgorjelom zidu gostionice dovodi do vjerskog ludila u selu. Iako skeptičan u početku, Đuka (Velimir Čokljat) se na Andrijinu (Duško Valentić) žalost priklanja vjernicima iz materijalističkih razloga. Danica (Asja Jovanović) otima Draženov (Robert Jozinović) mobitel kako bi ga iskoristila za potrebe svog poslovanja. Mira (Mateja Kruhak) se nakon Tominog (Amar Bukvić) priznanja da je kao maloljetnik napravio Jani (Ivana Bolanča) dijete nalazi u teškoj situaciji. Ruža (Biserka Ipša) se odlučuje na osobni progon Jane, koja odlučuje prestati biti učiteljicom, a odriče se i načelničkih ovlasti.

>>>> Iznad zakona, 20. - 23. travnja


98. Ep. - 23. travnja

Tomo (Amar Bukvić) želi biti odgovorniji, ali Jana uporno odbija sve njegove pokušaje da se zbliži s obitelji. Saška (Mirta Zečević) se bori s nikotinskom ovisnošću, a Danica (Asja Jovanović) postaje ovisna o novim tehnologijama. Ruža (Biserka Ipša) želi bolji odnos s Mirom (Mateja Kruhak) i poziva ju na ručak. Tomo i Lorena (Katarina Radivojević) se sjete kako zaraditi na Gospi, ali Andrija odlučnom akcijom uništava svetište u gostionici.


99. Ep. - 24. travnja

Danica (Asja Jovanović) ima problema s mobitelom. U Zagrebu, Lale (Ljubomir Kerekeš) je nervozan dok čeka na sastanak sa sinom Krunom (Ivica Pucar). Anka (Barbara Rocco) očekuje pošiljku - loptu za skakanje. Zlati (Jasna Odrčić) smetaju Đukini komentari o debljini. Ruža (Biserka Ipša) se kaje što je Jana (Ivana Bolanča) ostala bez posla zbog nje i sretna je zato što je postala baka. Tomo (Amar Bukvić) pokušava biti odgovoran, ali Jana (Ivana Bolanča) sada ne želi imati posla s njim. Zrinka (Marija Borić) se baš ne snalazi u ulozi učiteljice, a muku joj zadaje Saška (Mirta Zečević) koja je nervozna zbog odluke da prestane pušiti. Zrinka kazni Sašku. Lorena (Katarina Radivojević) prihvati mjesto načelnice. Đuka (Velimir Čokljat) i Petar (Mladen Čutura) se natječu u muškosti.