Anka (Barbara Rocco) je zabrinuta za Marka (Karlo Ferenčak) koji pokazuje sve više posljedica zbog otmice. Uz Petrovu (Mladen Čutura) podršku odlučuje u pomoć pozvati psihologa.

90. Ep. - 13. travnja

Anka (Barbara Rocco) je zabrinuta za Marka (Karlo Ferenčak) koji pokazuje sve više posljedica zbog otmice. Uz Petrovu (Mladen Čutura) podršku odlučuje u pomoć pozvati psihologa. Tomo (Amar Bukvić) i Zrinka (Marija Borić) su usamljeni, bezuspješno pokušavaju naći zabavno društvo. Andrija (Duško Valentić) uz Lorenu (Katarina Radivojević) otkriva novi talent. Ruža (Biserka Ipša) pokušava sve kako bi izbacila Sašku (Mirta Zečević) iz školskih klupa.

>>>> Najbolje godine, 20. - 24. travnja

91. Ep. - 14. travnja

Saška (Mirta Zečević) razotkriva Janinu (Ivana Bolanča) ljubomoru. Lorena (Katarina Radivojević) i Zrinka (Marija Borić) se zbližavaju. Jana je stroga i nepravedna prema Saški. Tomo (Amar Bukvić) useljava u Rankovu sobu. Ruža (Biserka Ipša) pokušava maknuti Janu s pozicije načelnice. Zrinki nedostaje Damir (Janko Rakoš), kao i Danici (Asja Jovanović). Sebastijan (Hrvoje Horvat) nastoji razveseliti Marka (Karlo Ferenčak) koji krivi roditelje zbog dolaska psihologinje. Lorena konfrontira Janu i pogađa da je Tomo Mirin otac. Psihologinja Dorotea (Sonja Kovač) dolazi u Dragošje.


92. Ep. - 15. travnja

Muškarci u selu se pomame za Dorotejom (Sonja Kovač) koja oštro i bez dlake na jeziku analizira sve seljane. Marko (Karlo Ferenščak) se zaljubljuje u psihologinju i prestaje mucati, ali shvaća kako su mu traume potrebne, ako želi zadržati Doroteu uz sebe. Dorotea je zainteresirana za Tomu. Dražen (Robert Jozinović) drži Saški (Mirta Zečević) instrukcije iz engleskog. Zrinka (Marija Borić) snima seksi fotografije za Damira. Jana (Ivana Bolanča) želi srediti svoj život.

>>>> Iznad zakona, 13. - 16. travnja


93. Ep. - 16. travnja

Tomo (Amar Bukvić) se upucava Doroteji (Sonja Kovač). Marko se pretvara da mu je psihički loše kako bi što dulje dolazio kod Doroteje na terapiju. Zrinka (Marija Borić) moli Lorenu (Katarina Radivojević) da ju slika u seksi pozama za Damira. Tomo pristaje otići kod Jane (Ivana Bolanča) na večeru. Želeći zadržati Doroteju, Marko optužuje svoje neozbiljne roditelje za traume. Tea osudi Petra i Anku, koji odluče napraviti sve da Marku bude bolje. Marko shvaća da će ih moći vrtjeti oko malog prsta. Dorotea poziva Tomu k sebi. Tomo ostavlja Janu na cjedilu i odlazi Doroteji.


94. Ep. - 17. travnja

Jana (Ivana Bolanča) je slomljena nakon što je zatekla Tomu (Amar Bukvić) s Doroteom (Sonja Kovač). Mira (Matjea Kruhak) suočava Tomu s činjenicom da zna da je on njen otac i da se grozno ponaša prema Jani. Saška (Mirta Zečević) se sprema za ispravljanje jedinice iz engleskog, čemu se najviše veseli Dražen (Robert Jozinović) čija zainteresiranost za Sašku raste iz dana u dan. Lorena (Katarina Radivojević) pomaže Zrinki (Marija Borić) poslati seksi fotografije Damiru u Njemačku. Korana (Petra Cicvarić) i Sebastijan (Hrvoje Horvat) traže savjete kako obnoviti žar u njihovoj vezi. Dorotea se zamjeri Marku nakon što pred njim poljubi Tomu, a Jana nije sigurna hoće li joj Mira ikad oprostiti što je skrivala tajnu o njenom ocu.