Večeras imate priliku pogledati posljednji nastavak turske serije 'Milost'. Kako završava ljubavna priča između Narin i Firat saznat ćemo u velikom finalu popularne serije Nove TV.

Iako će sve izgledati u prvim scenama da i ova priča završava sa sretnim završetkom, scenaristi 'Milosti' odlučili su ipak u zadnji trenutak napraviti veliki obrat tako da nas zapravo očekuje neočekivan završetak omiljene serije.

Vidjet ćemo kako Deniz i Sermet ulaze u brak. Narin i Firat dobit će blizance. No, sudbina je nemilosrdna i osveta će doći po svoje. Sermeta u zadnji trenutak spašava Deniz koja puca u čovjeka koji ga je došao ubiti. Sva u šoku sjeda u automobil, a ondje joj se pridruži i Narin.

Hoće li Deniz i Narin preživjeti prometnu nesreću, te koji je konačan rasplet turske hit serije 'Milost', ne propustite saznati u uzbudljivim epizodama koje Nova TV donosi ovog petka!

SADRŽAJ POSLJEDNJE EPIZODE

Strasti se napokon smire te Sermet, uz gomilu nezgoda, uspješno zatraži Denizinu ruku od Narin te ubrzano krene s pripremama za vjenčanje. Deniz je jako uzbuđena, muči je gomila briga, od izbora vjenčanice do novog uređenja Sermetove kuće, te se baca na posao zagorčavajući život svakomu, a pogotovo Narin koja se trudi pomagati joj oko priprema za vjenčanje.

Napokon saznajemo nosi li Narin dečka ili curicu! Stiže li kći koju želi Firat ili sin kojeg Narin osjeća?  Sermet za medeni mjesec planira nevjerojatno iznenađenje za Deniz.
Prije samog Narinina porođaja Deniz i Sermet vraćaju se sa svog višemjesečnog puta oko svijeta kako bi bili uz njih na porođaju.

Narin su počeli trudovi. Uspaničeni Firat sav se izbezumi. Deniz koja je cijeli život provela uz prijateljicu neće napustiti Narin ni na samom porođaju. Dok dvije obitelji uživaju u sreći zbog pristiglih blizanaca, Šadije primi poziv da bude uz Džana na njegovoj izložbi u inozemstvu.

Irmakina i Dženkova veza postala je ozbiljna te Dženk odluči biti iskren prema Irmak. Kako će Irmakina reakcija na ovu istinu utjecati na Sermeta? Zbog vijesti koju primi Deniz Sermet poleti od sreće. Kako bi tu divnu vijest podijelili s Narin i Firatom, zovu ih na večeru.