Tko je tajanstvena osoba koju Firat čeka dok pije za šankom i propušta svoje zaruke? Hoće li Narin ući u trag svojoj sestri? Kako će Džan svoje poznanstvo sa Šadije objasniti Deniz i Narin?

11.ep - 9. prosinca

Narin se prisjeća dana kad joj je stric saznao kako se njen otac Redžep i stričeva žena Uma potajno viđaju te kako je taj dan označio kraj njihove obitelji. Sema i ujna jako se iznenade kad ugledaju Narin u otmjenom izdanju. Narin saznaje što se dogodilo sa Šadije. Naime, nakon smrti majke i brata, Šadije je postala prostituka. Narin im ne vjeruje. Sema govori Narin kako joj je loše u braku te ugleda Firata i pomisli da je on novi muškarac za nju, no razočara se kada shvati da je to Firat, Narinina ljubav još iz djetinjstva. Deniz sumnja da su Firat i Narin zajedno u hotelu te odlučuje sama istražiti. Hoće li ih uloviti na djelu?

12.ep - 10. prosinca

U slikama iz prošlosti Redžep je otišao s Umu te tako jako rastužio Hatidže i Erdogana. Međutim, neočekivani događaj razveseli Hatidže. Redžep se vratio, ali razlog njegova povratka posve je drukčiji. Nakon što je Redžep otišao, ekonomska kriza u zemlji pogodila je i Jaslihan. Hikmet je prodao tvornicu i povukao se s mjesta predsjednika kluba. Nedžati više nije u stanju pomagati Narin, koja zbog krize ne može naći posao ni kod Idžlal. Otkako je Redžep otišao, njegova majka više nije ista, a Mehmet koji je Šadije uhvatio sa Zaferom, Narin više ne šalje u slastičarnicu. Upravo zato Narin mora odustati od školovanja i pronaći posao s punim radnim vremenom. Firat se umiješa u situaciju i kaže da joj želi pomoći. Hoće li Narinin ponos dopustiti da prihvati tu pomoć?
Hikmet je imao koristi od krize. Zahvaljujući Baburu, preko noći je postao milijarder. Šadije je dobila ponudu iz krojačnice i ukućane obavještava da će ondje raditi. Mehmet je nespokojan, ali ne može joj reći da ne želi da radi.

13.ep - 11. prosinca

Irmak postaje opsjednuta s Narin, a informacije do kojih dođe ponukaju je da smisli način kako da Narin smjesti u zatvor. Firat iznenada odluči nazvati oca te mu kaže da želi da se napokon organiziraju zaruke. Međutim postoji jedan mali problem. Irmak je jako uvrijeđena i odbija se zaručiti za Firata. Sermet, pak, kaže Narin da će joj reći gdje je Šadije, ali tek kad se Firat i Irmak zaruče. Hoće li Narin, koja ne preže ni pred kime, Firata moći sama predati Irmak?

Hoće li Narin uistinu spriječiti Firata da se oženi njoj u inat?

14.ep - 12. prosinca

Firat je poslušao Denizine savjete. Hoće li učiniti nešto da osvoji Irmakino srce nakon što je ona odbila zaruke ili će prekinuti sve veze s njom i pohrliti k Narin? Hoće li Narin moći priznati Deniz da je Firat njezina velika ljubav i tako dovesti njihovo prijateljstvo na kušnju?

U jednom drugom djelu Istanbula Redžep postane sumnjičav zbog krojačice za koju mu je Umu rekla te je počne slijediti. Ta tajanstvena žena doći će k Narin na način koji Redžep ne očekuje. Redžep uviđa da je Narin na dobrom putu u životu. Kako će nakon toliko godina reagirati na nju? U kakve će nove nevolje Redžep dovesti svoju kćer?

Godine 2001. u Jaslihanu Šadije je vesela zbog novog posla u krojačnici, ali postaje svjesna da taj posao nije kakvim joj se činio.

15. ep. - 13. prosinca

 

Dok pije za šankom, Firat čeka tajanstvenu osobu propuštajući svoje zaruke. U međuvremenu, Narin pokušava ući u trag svojoj sestri. Zahvaljujući zajedničkoj prošlosti koju ima sa Šadije, Džan je odmah pronalazi. Kako će Džan svoje poznanstvo sa Šadije objasniti Deniz i Narin? Da bi stekao Narininu naklonost, i Sermet se daje u potragu za Šadije. Detektivka Ajhan saznaje od Umuhan informacije koje ni Redžep ne zna. Na koji će način Irmak iskoristiti te informacije protiv Narin?