Irmak pokušava zavesti Firata no njezini planovi da ponovno stekne njegovu naklonost padaju u vodu. Koji je Irmakin sljedeći potez nakon ovoga? Deniz je jako tužna i odlazi Atifu ispričati što je vidjela.

26.ep - 6. siječnja

Erdogan tješi Nedžatija koji je također zabrinut zbog Narinina rastrojenog stanja na prijamnom ispitu. Nedžati se Erdoganu povjeri da se ne slaže s novim predsjednikom kluba i da očekuje otkaz. Erdogan je zabrinut za Nedžatija. Šadije ne obraduje kad od Erdogana doznaje da je Narin zadovoljna kako je napisala prijamni ispit. Mehmet ima spoj s Melek koji će se neočekivano završiti.

U IstanbuluHikmet doznaje da je Firat saznao da mu je Sermet brat. Prijeti Nedžatiju pokušavajući ga udaljiti iz Istanbula i Firatova života. Iako je bijesan na Hikmeta, Nedžati prihvaća njegovu ponudu. Međutim, Nedžatijev bijes prouzrokovat će još više problema. Redžep stoji ispred Narin i Šadije s pištoljem prislonjenim na glavu. Dok Narin pokušava razriješiti situaciju s ocem, prima uznemirujuću vijest da je Nedžati pucao u Hikmeta. Hoće li Narin i Šadije uspjeti odgovoriti oca da ne počini tragediju?

27.ep - 7. siječnja

Hikmet je u bolnici na operaciji nakon koje odlazi na intenzivnu njegu. Poziva svoje sinove u bolnicu govoreći im da mu je posljednja želja da se pomire. Nakon njegove smrti, saznaje se istina o bratskoj vezi između Sermeta i Firata.

Nova epizoda rasvijetlit će događaje iz prošlosti te donosi odgovore na pitanja što će se dogoditi sa Šadijinim nerođenim djetetom nakon što se ona nađe u životnoj opasnosti te kako će Narin reagirati kada sazna za Šadijin pokušaj samoubojstva. Saznat ćemo i hoće li joj Šadije priznati da je ostala u drugome stanju te može li Narin ostaviti svoju sestru u ovoj teškoj situaciji i otići u Istanbul.

28. ep - 8. siječnja

U Istanbulu Deniz doznaje novu istinu o Šadije i Džanu koja će unijeti razdor u njezin odnos s Narin. Donosi odluku koja će njihovo prijateljstvo staviti na kušnju.

29.ep - 9. siječnja

Irmak odlučuje iznenaditi Firata postavivši stol za dvoje u jednoj hotelskoj sobi. Pokušava ga zavesti no njezini planovi da ponovno stekne njegovu naklonost padaju u vodu. Nova epizoda donosi odgovor na pitanje koji je Irmakin sljedeći potez nakon ovoga.

Deniz je jako tužna i odlazi Atifu ispričati što je vidjela. Tijekom njihova razgovora, Atif dobiva telefonski poziv koji mu donosi jako loše vijesti. U Jaslihanu mladi Narin i Firat slave Narinin upis na fakultet. Provode večer prepunu nježnosti koja će se završiti jednim neočekivanim događajem. Kako će taj događaj utjecati na Babura? Tišinu noći probija pucanj iz pištolja koji dolazi u smjeru Hikmetova imanja...

30. ep - 10. siječnja

Narin doznaje da je Šadije uhićena zbog ubojstva. Odlazi s Firatom u policijsku postaju. Da bi saznala što se doista dogodilo, prisiljena je zatražiti uslugu od Sermeta. Iako želi pomoći Šadije, Narin ipak muče sumnje o Šadijinoj nevinosti u slučaju ubojstva.

Nitko ne zna da se Irmak nalazi u Istanbulu. Irmak ima važne dokaze trenutka u kojem je počinjeno ubojstvo, a koji mogu pomoći u dokazivanju Šadijine nevinosti. Kuje planove u vezi s dokazima Šadijine nevinosti. Deniz je saznala istinu o Firatovoj i Narininoj zajedničkoj prošlosti. Suočava se s velikom odlukom koja će imati velik utjecaj na prijateljstvo s Narin.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju