Da je sve istina, potvrđuju i Sermetovi iskazi. Saznajemo i što se zapravo dogodilo one tajnovite noći prije mnogo godina u koju je i Narin umiješana te kako je Sermet doznao da mu je Hikmet otac.

22.ep - 30. prosinca

Narin misli da treba zahvaliti Sermetu što joj je pronašao sestru, ali doznaje da ju je oteo i prekori ga zbog toga. U međuvremenu, Irmak pokušava uvjeriti Deniz i Firata da joj je Redžep prijetio. Deniz joj ne vjeruje. Što će Irmak sve poduzeti kako bi ih uvjerila? U Jaslihanu nalazimo Mehmeta u bolnici. Suočen sa Šadijinim pritiscima, Mehmet joj priznaje da ponovno kocka i da ga je ranio Nusret. Šadije u bijesu odlazi do Nusreta i traži obrazloženje zašto se nije držao njihova dogovora i zašto joj je ranio brata. Nusret je iznimno zadovoljan Šadijinim dolaskom. Bezočno se cerekajući, Nusret kaže Šadije da je Mehmetov dug jako narastao i da će ga ona otplatiti. U tome trenutku u kockarnicu upada Babur. Ova će epizoda otkriti hoće li Babur uspjeti spasiti Šadije. 

23.ep - 1. siječnja

Narin se trudi napraviti prve korake u svom novom životu i odluči živjeti sa Šadije u novome stanu. Međutim, Irmak će im u tome pomrsiti konce odajući novinarima Džanovu i Šadijinu tajnu vezu u prošlosti kao i to da je Šadije prostitutka. Redžep koji je već upozorio Irmak da ostavi njegove kćeri na miru, pročita vijest u novinama i potpuno pobjesni. Irmak nestane nakon što novine objave informacije koje im je ona dala. Dok policija pronalazi Irmakinu torbu u šumi, Deniz traži Sermetovu pomoć u potrazi za Irmak. U međuvremenu, Atif doznaje da je Irmak nestala nakon što se uputi k njoj tražiti obrazloženje za vijest u novinama.  

24.ep - 2. siječnja

Firat odlučuje iznijeti na vidjelo prljave poslove kojima se bavi njegov otac Hikmet Kazan. Odlazi u Jaslihan i iz kuće na imanju njegova oca uzima dokumente s tajnim podacima. Hikmet doznaje da se Firat dočepao dokumenata koji dokazuju da su Hikmet, Erol i Sermet umiješani u krijumčarenje oružjem, trgovinu drogom i pranje novca te odlazi za Firatom na imanje. Ova epizoda odgovorit će na pitanje što će se dogoditi tijekom Hikmetova i Firatova susreta.

Firat je u šoku nakon svega što doznaje. Da je sve istina, potvrđuju i Sermetovi iskazi. Saznajemo i što se zapravo dogodilo one tajnovite noći prije mnogo godina u koju je i Narin umiješana te kako je Sermet doznao da mu je Hikmet otac. Hoće li Firata u naumu da ubije Sermeta spriječiti kad dozna da su polubraća?

25.ep - 3. siječnja

Svi su se okupili kod Narin i u brizi iščekuju vijesti o Irmak. Dolazi i Džan koji je od Atifa doznao za Irmakin nestanak. Deniz mu objašnjava da policija i Sermet tragaju za Irmak, ali bezuspješno. Džana ljuti što je Sermet upleten u potragu. Hoćemo li saznati gdje je Irmak?

U Jaslihanu se gđa Hafize svađa s nadležnima za prijamni ispit jer ne pušta Narin da piše ispit. Dok Narin pokušava objasniti nadležnima zašto je zakasnila na ispit, Hafize sjeda u hlad i rashlađuje se lepezom. Dok joj vozač donosi čaj, Hafize prima poziv od Nedžatija kojemu objašnjava da su Narin jedva pustili na prijamni ispit. Hoće li uza sve ovo Narin ipak uspješno napisati prijamni ispit ili će morati pričekati do sljedeće godine? Nedžati sjedi u kavani s Erdoganom i priopćava mu da je Narin uspjela ući na prijamni ispit.