Otkriveno je da je Irmak izazvala vatru te ona umjesto zatvora pristaje na odlazak na liječenje. Sermet se boji da se Deniz, slomljena, neće tako lako oporaviti.

68.ep., 24. ožujak

Irmak i dalje nastavlja uzrujavati Deniz, a ona pak ne zna kako bi joj pomogla. Traži od Irmak da potraži liječničku pomoć, no Irmak se ponaša kao da je s njom sve u redu.
Ali dolazi kod Šadije popiti kavu, a ona mu govori da cijeni njegove osjećaje prema njoj, no ipak još uvijek nije spremna da mu uzvrati.

Firat i Narin uhvate Alija dok pije kavu sa Šadije. Firat ga ozbiljno upozori da je se kloni. Šadije dobiva iznenadnu poslovnu ponudu koja će joj iz temelja promijeniti život.
Džan dobija ponudu od jednog vlasnika galerije koji traži od njega izložbu s Džanovim slikama. Čuvši za požar, nudi mu sponzorstvo, no Džan na izlasku iz kafića ugleda vlasnika galerije s Alijem i poveže sve sa Sermetom. Iznenađen I ljut odlazi kod Deniz te joj govori kako je siguran da je Sermet zapalio njegov atelje.

Sermet i Firat odluče postati partneri luksuznog restorana kojem ne ide i koji traži partnera. Zovu Narin i Deniz u restoran kako bi ih pitali za mišljenje i pokazali im ga. Čim ugledaju vlasnicu restorana Ahu, Narin i Deniz odmah promijene boju lica. Firat i Sermet pak ništa ne shvaćaju. Sermetovu i Firatovu zajedničku investiciju koči Denizin i Narinin veto. Događaji koji su se u prošlosti odigrali između Ahu, Deniz i Narin prijete razvoju novih događaja.

69.ep., 25. ožujak

Sermet koji zbog uvijek prisutnih problema nikako da stavi zaručnički prsten na Denizinu ruku, sad joj ga napokon stavlja i želi se bez previše odugovlačenja oženiti. No Deniz ima jedan uvjet. Želi ugovor o slobodi. Sermet učini nešto što se ne bi očekivalo od njega i krene se strogo držati Denizina ugovora. Deniz pak tu iznenadnu promjenu u Sermetu objašnjava time da je on više ne voli.

Narin i Deniz zasuču rukave kako bi otkrile tko je zapalio Džanovu kuću. Narinini dokazi prisilit će Deniz na jednu jako tešku odluku. Šadije razmišlja o ponuđenoj reklami. Dok sudjeluje na probnom snimanju, pred njom se otvara nova stranica u životu. Otkriveno je da je Irmak izazvala vatru te ona umjesto zatvora pristaje na odlazak na liječenje. Sermet se boji da se Deniz, slomljena, neće tako lako oporaviti.

70.ep., 26. ožujak

Narinini dokazi prisilit će Deniz na jednu jako tešku odluku. Šadije razmišlja o ponuđenoj reklami. Dok sudjeluje na probnom snimanju, pred njom se otvara nova stranica u životu. Otkriveno je da je Irmak izazvala vatru te ona umjesto zatvora pristaje na odlazak na liječenje. Sermet se boji da se Deniz, slomljena, neće tako lako oporaviti. Sermet koji je već na rubu strpljenja i koji smatra da Irmak što prije mora ozdraviti kako bi on bio sa ženom koju voli, započinje s ludim projektom.