Sermet loše reagira kada sazna da su Firat i Narin zajedno u Jaslihanu te odmah dolazi za njima u Jaslihan izravnati račune s Firatom.

6.ep - 2. prosinca

U prizorima iz prošlosti; Narin sve više prezire sestričnu Semu zbog njezina odnosa s Firatom te odlazi u srdžbi. Irmak sve više sumnja u Firata i Narin. Unajmila je detektivku Ajsun da ih prati. Zbog jedne informacije koju dobije odluči promijeniti taktiku. Narinin život prilično će se zakomplicirati zbog inzistiranja njezina šefa Erola. Deniz odluči organizirati zabavu za Irmakin rođendan, kako bi se Irmak i Firat pomirili, te o tome obavijesti Firata. Deniz, Irmak, pa čak i Narin jako zanima hoće li Firat doći na zabavu.

7.ep - 3. prosinca

Večerašnji nastavak serije obiluje emocijama i uzbuđenjem te u njemu počinje dvoboj između Narin i Firata. Firat je odlučan u nakani da u toj opasnoj igri ode do kraja, sve dok ga Narin ne zaustavi.
Atif, koji je iznenada ušao u njihove život te čini Firata napetim. Naravno, Atifa ne vole ni drugi.

Kako će se Atif zaštititi od Sermetove srdžbe? Odakle li se samo pojavio u trenutku kad Sermet smisli novi plan vezan uz Narin? U prizorima iz bliže prošlosti vidimo mladu Narin kako odlazi u Istanbul pozvati Firata na red zbog toga što je Sema ostala trudna.

8.ep - 4. prosinca

Firat poziva Narin da dođe na večeru na kojoj će njegova obitelj upoznati s Deniz te dogovoriti zaruke. Narin mu odgovara da joj je drago, da njemu i njegovoj odabranici želi sreću i da će svakako doći. Irmak i Deniz pomalo su zatečene kad im Firat kaže kako je na večeru pozvao i Narin.

U slikama iz bliže prošlosti Narin se prisjeća teškog napada kojeg je proživjela. Policija na inzistiranje Narinina šefa g. Erola od nje skriva informacije do kojih je došla tijekom istrage o njezinoj obitelji. Metin joj kaže da o njenoj obitelji nije uspio pronaći nikakve informacije.

Bolnu istinu o njezinoj obitelji priopći joj Firat. Naime, prije mnogo godina njezina obitelj je doživjela nesreću. Njezin brat i majka ugušili su se ugljičnim monoksidom u snu, dok su njezin otac i sestra nestali…. Narin je shrvana zbog onog što je saznala….

9.ep - 5. prosinca

Nakon što je saznala bolnu istinu o svojoj obitelji, Narin je shrvana. Narin i Firat u tajnosti odlaze u na put u Jaslihan. To im je prilika da nakon dugo vremena budu zajedno, no završe u velikim problemima. Način na koji je Atif ušao u Narinin život sve će iznenaditi. Firata to počinje zabrinjavati. Što će se dogoditi kad Irmak sazna da su Narin i Firat bili u Jaslihanu?

Sermet se djevojkama planira približiti uz pomoć Džana, kojeg pozove na poslovni objed. Kad joj Džan kaže da su pozvani na objed, Deniz se jako uzbudi, što njega dodatno uznemiri. Detektivka Ajhan predstavi se Umuhan kao krojačica te počne svakodnevno dolaziti u prodavaonicu po materijal. Umuhan toj ´krojačici´, koja joj ubrzo postaje prijateljica, odaje vrlo važnu obiteljsku tajnu, koja će promijeniti razvoj događaja. Kako će Irmak iskoristiti tu tajnu protiv Narin?

U prizorima iz prošlosti vidimo Mehmeta kojem krojač Ihsan kaže kako želi sašiti haljinu za Šadije, no iza svega se kriju mračne namjere. Mehmet je neodlučan. Mlada Narin nakon povratka u Istanbul ponovno doživi veliku ljubav s Firatom. Kako će Narin izravnati račune sa Semom?

10.ep - 6. prosinca

Narin i Firat odlaze u Jaslihan. Narin se prisjeća bolnih dana te se oslanja na Firata za podršku u teškim trenucima sjećanja. Narin posjećuje sve stare znance, Erdogana i ujnu, doživi emotivne trenutke uz strica koji se sjeća izgubljenog sina. Firat i Narin obećaju da će se pobrinuti za Narinina strica.

Istovremeno, Irmak sve više sumnja u Firatovu iskrenost te pokušava od Deniz doznati što više može o Narininom životu. Sermet loše reagira kada sazna da su Firat i Narin zajedno u Jaslihanu te odmah dolazi za njima u Jaslihan izravnati račune s Firatom. Aliju, koji se jako boji da bi se kućni red mogao narušiti, na um padne sjajna ideja te Narin odvodi u hotel kako bi zaštitio Narin i Firat od Sermetova bijesa.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju