Firat će iznenada morati otići u Ameriku. Što je Firata prisililo da iznenada napusti zemlju? Hoće li pismo koje je ostavio za Narin naposljetku doći u njezine ruke?

31.ep, 13. siječnja

Svi su jako zabrinuti zbog Atifa kojemu se ne može ući u trag. Atif kuje zanimljive planove na mjestu na kojem ga nitko ne bi očekivao. Firat i Narin naglo se zbližavaju nakon Irmakina iznenadna odlaska. Istodobno, na svjetlo dana izlazi velika tajna iz njihove prošlosti i događaji koji objašnjavaju što se dogodilo one noći kad Firat nije krenuo za Narin.

U danima iz prošlosti vidimo Narin kako se pokušava upisati na pravni fakultet. Nalazi se u očajnom stanju zato što je zaboravila svjedodžbu iz srednje škole u Jaslihanu. Osim toga, muči je što je tek došla u Istanbul u kojem ne poznaje nikoga i nema gdje živjeti.

U Istanbulu je Narin uzrujana zbog Firatova priznanja u vezi s njihovom prošlosti. Kako će ta velika tajna utjecati na njihov odnos?

32. ep, 14. siječnja

Irmak izbliza promatra sve što se događa. Na koji će način iskoristiti snimke koje potvrđuju Šadijinu nevinost u slučaju ubojstva? Irmak zajedno sa Sinanom kuje planove na mjestu gdje se skriva od svih, međutim neočekivana osoba koja dolazi i kuca na vrata pomrsit će joj račune. Sermet ima iracionalan plan koji će pomoći Zaferu da vidi Šadije u zatvoru. U Sermetovoj kući nastaje uzbuđenje i strka zbog Galine koja kreće u školu, međutim ona je odlučna da ne želi ići. Osjeća se napetost u Firatovoj i Narininoj vezi zbog tajne iz prošlosti koja je otkrivena. Njihovu vezu dodatno će zakomplicirati tajanstveni poziv koji dobiva Narin.

33. ep, 15. siječnja

U novoj epizodi saznat ćemo hoće li mladoj Narin vrata fakulteta otvoriti zanimljiv pothvat njezina učitelja Džemala koji u posljednji trenutak pristiže u studentsku referadu koju službenica želi zatvoriti odbijajući je upisati. Uzbudljiva epizoda donosi i odgovor na pitanje hoće li Firat, koji sve to promatra izbliza prateći Narin u stopu, na kraju izaći pred nju. Narin je potrošila sav novac i u potrazi je za poslom. Hoće li uspjeti pronaći posao uz istodobno studiranje?

Zbog Narinina i Atifova sastanka u velikoj tajnosti Firat pomišlja da je njih dvoje u tajnoj vezi. Na koji će se način Firat suočiti s Narin? Atif pokazuje Narin neke dokumente,a Narin je zatečena onim što doznaje. Skriva li čovjek kojeg voli godinama svoje drugo lice?

34. ep, 16. siječnja

Atif prepušta Narin odluku o tome hoće li umiješati Firatovo ime u sudsku tužbu koju namjerava podnijeti. Narin je zarobljena između osjećaja pravde i ljubavi, ali donosi neočekivanu odluku. Sermet je pronašao Irmak u hotelu u kojem je odsjela. Irmak traži Sermeta da čuva njezinu tajnu, a on zauzvrat sklapa dogovor s njom koji će promijeniti slijed događaja.

35. ep, 17. siječnja

Zafer i Šadije nalaze se uz Sermetovu pomoć. Kako će njihov susret utjecati na razvoj događaja za Šadije koja je u zatvoru? Narin je zarobljena između svojih principa i srca. Prije nego što donese odluku koja će promijeniti sudbinu čovjeka u kojeg je zaljubljena, Narin želi posljednji put pogledati Firata u oči i testirati svoju ljubav. Međutim Firat će joj reći neke stvari koje će Narin doživjeti kao pljusku u lice.

Firat oštro reagira zbog Narinine i Atifove navodne veze, a Narin mu neće reći pravi razlog zbog kojeg su ona i Atif bili sami u kući. Sermet odlazi zahvaliti Deniz zbog pomoći oko Galine i riskira sve postavljajući joj pitanje koje ga muči. Deniz je izbezumljena i posramljena. Ali primjećuje da stvari ne idu najbolje i odlučan je razbuktati ljubavne iskrice između Sermeta i Deniz. Alijeva igra izaziva niz katastrofa, ali to ga ne odvraća od njegova nauma. Irmak nastavlja gajiti strast prema Firatu. Sada ima drugačiju taktiku i počinje se viđati s Firatom ponašajući se posve prijateljski prema njemu. Posao joj olakšava i Firatova iznenadna bolest.