Irmakino priznavanje istine okrenut će sasvim novu stranicu u Firatovu i Narininu životu. Hoće li moći sve izbrisati i spasiti svoj brak? Kako će sasvim neočekivan preokret utjecati na to dvoje zaljubljenih?

62.ep., 10. ožujak

Nad Firatovim i Narininim brakom nadvili su se crni oblaci. Primivši vijest o Irmakinoj nesreći, Firat otiđe s Deniz u Švicarsku, no napetost za Narin počet će kad se Irmak vrati u Tursku. Irmak počinje zahtijevati stvari od Firata kojem se pojavio osjećaj za očinstvo nakon što se pojavila opasnost od pobačaja. Dok se Firat sprema donijeti važnu odluku, također se trudi spasiti brak s Narin pod pritiskom problema između njih dvoje.

Saznavši da je Zafer u komi, Šadije pomisli da se pokušao ubiti jer se osjećao krivim te zato pati. Bez ozira što je Narin pokušava odgovoriti od odlaska u u bolnicu, Šadije inzistira te odlazi vidjeti Zafera. Umu i Ali trude se biti bliska potpora Šadije u razdoblju dok Redžep traži način da ostvari napola dovršenu osvetu.


63.ep., 11. ožujak

Pod udarcima kritika Irmak doživi živčani slom te se skloni k Džanu. Zbog zdravstvenih su problema Džan i Deniz prisiljeni brinuti se za Irmak dok Sermet zbog ljubomore počinje izmicati kontroli. Deniz je jako ljuta na Sermeta jer joj nije rekao što Irmak mulja. Sermet pak traži način da se pomire.

Šadije je očajna zbog Zaferove smrti. Ali se trudi ponovno uključiti Šadije u život, no taj trud primjećuje i Tatiana. Redžepa, odgovornog za Zaferovu smrt, posjetit će neočekivani posjetitelj koji će mu život pretvoriti u noćnu moru.


64.ep., 12. ožujak

Irmakino priznavanje istine okrenut će sasvim novu stranicu u Firatovu i Narininu životu. Hoće li moći sve izbrisati i spasiti svoj brak? Kako će sasvim neočekivan preokret utjecati na to dvoje zaljubljenih? Sermet zaprosi Deniz na vrlo romantičan način. Zahlađeni odnosi između Narin i Firata nestanu kad se pojavi mogućnost da je Narin trudna. Presretni Firat ne može dočekati jutro te iz dežurne ljekarne kupuje gomilu testova za trudnoću.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju