Nakon što je Narin izletjelo da Sermet I Deniz nisu jedno za drugo, sasvim je očigledno da je ta njezina izjava jako pogodila Narin koja se povlači u svoju sobu. Narin je zabrinuta za njezino ponašanje.

59.ep., 03. ožujak

Firat dolazi posjetiti Irmak te joj govori kako je spreman postati otac te će učiniti sve kako bi dijete raslo u normalnom okruženju u kojem mu ništa neće nedostajati. Što se pak tiče prošlosti; Deniz i Narin diplomiraju na fakultetu prava. Narin planira posjetiti oca s diplomom u ruci, no čeka je veliko razočaranje!

Čini se kako Firat I Narin konačno pronalaze zajednički jezik. Narin je svjesna sitaucije u kojoj se nalazi te stoga odlučuje Firatu dati svu svoju podršku. Firat priprema iznenađenje za Narin te je vodi na medeni mjesec. Kako se približava Nova godina te Irmak odlazi k prijateljima u Švicarsku kao da se ništa nije dogodilo, Deniz nema volje ni za što. Sermet za nju planira novogodišnji odlazak u planinsku kuću koja mu je ostala od oca. No drugog dana ovoga kratkog bijega oboje će se susresti sa sasvim neočekivanim iznenađenjem!

60.ep., 04. ožujak

Denizin i Sermetov romantični odmor sve zaprepasti. Narin I Deniz razgovaraju o situaciji u kojoj su se našli Firat I Irmak. Dok Narin i Firat pokušavaju shvatiti što se događa između Deniz i Sermeta, odluče svi zajedno dočekati Novu godinu u planinskoj kući. Šadije, nemoćna pred Zaferom, trpi jake bolove, nakon što je opet podigao ruku na nju. Slomljena duhom, Šadije poseže za očajničkim potezom te poseže za tabletama.Umu je dolazi posjetiti, no sumnjajuću u Zaferove riječi da ju je odveo u trgovački centar, odlazi kod nje u kuću te je pronalazi pretučenu I u nesvjesti. Sermet šalje svoje ljude da se osvete Zaferu. Ono što je Zafer učinio Šadije skupo će platiti. Ali, koji je saznao što je Šadije sve proživjela, ni pod koju cijenu neće Zaferu progledati kroz prste za sve što je učinio. No doći će do točke gdje će zbog neočekivanog razloga stvari izmaknuti kontroli te mogućnosti za povratak neće biti.

61.ep., 05.ožujak

Nakon što je Narin izletjelo da Sermet I Deniz nisu jedno za drugo, sasvim je očigledno da je ta njezina izjava jako pogodila Narin koja se povlači u svoju sobu. Narin je zabrinuta za njezino ponašanje.Narin se prisjeća kako je u prošlosti bila žrtvom krađe. Čuvši na vijestima da je Zafer u komi, kako svjedoci kažu, bacio se kroz prozor, Džan zove Deniz da provjeri da li se što dogodilo sa Šadije. Saznavši da je Zafer u komi, Deniz odmah posumnja u Sermeta te ga odlazi pitati jesu li njegovi ljudi ubili Zafera.
Deniz konačno priznaje Narin da se ona I Sermet vole. No Narin to shvaća kao zezanciju. Konačno sve krene u dobrom smjeru, no što li će pomrsiti ljubavne planove izmđu Deniz I Sermeta? Irmak se pak na odmoru ozlijedi pri skijanju te uzrujana pozove Deniz da dođe do nje. Firat, koji čuje da postoji opasnost da Irmak pobaci, odluči poći s njom. Kako će Narin reagirati na ovo?