Sermet se sastaje s Alijem i govori mu kako moraju otkriti tko je pokušao nauditi Firatu. Deniz priznaje Serrmetu kako je zbog njega pobjegla s vjenčanja.

45.ep, 3. veljače

Firatova i Narinina ljubav proći će još jedan test. Sinan pak ne želi čekati prekriženih ruku. S jedne strane obavještava Narin o Irmakinim intrigama, dok s druge kuje planove da stane na kraj njezinu odnosu s Firatom. Svi tragovi o trovanju Firata upućuju na Erola. Sermet napokon želi stati na kraj slučaju s gangrenom. Deniz obavještava Sermeta o svome vjenčanju sa Džanom. Sermet je uznemiren. Kakav će stav zauzeti Sermet u vezi s njezinom odlukom?

U prošlosti, Deniz se pokušava iskupiti jer je povrijedila Narinine osjećaje. Hoće li Deniz, koja pokušava malim znakovima pažnje promijeniti Narinin život, uspjeti u svom naumu? Mehmet i Šadije skrivaju se u kući na planini. Šadije ima trudove. Očekuje je bolno razdoblje u životu nakon porođaja.

46.ep, 4. veljače

Fotografija koja je izašla u novinama snažno odjekne u Narininu i Firatovu životu. Firat pomišlja da Narin stoji iza objavljivanja fotografije u novinama i traži od nje objašnjenje. Dok Irmak ima živčani slom, Deniz odlazi raščistiti račune s Narin. Hoće li dvije prijateljice uspjeti sačuvati svoje prijateljstvo unatoč tajnama i patnjama koje su prošle?

Džan i Deniz odlaze k matičaru unatoč svim pitanjima koja ih kopkaju. Sermet ne odlazi na vjenčanje i donosi iznenađujuću odluku koja će otvoriti posve novu stranicu u njegovu životu. Firat je spašen od trovanja zahvaljujući Alijevoj budnoj reakciji. Hoće li se Firat uspjeti spasiti od nove nemilosrdne zamke koja mu se sprema? U prošlosti, Šadije pritišće Melek i Mehmeta da bi saznala gdje se nalazi njezino dijete. Šadijino stanje sve se više pogoršava jer ne uspijeva dobiti odgovor na to pitanje. Narin ugleda svog oca Redžepa iz minibusa. Narin jako rastuži kada shvati da je njezin otac izgradio život bez njihove obitelji.

47.ep, 5. veljače

Sprema se novogodišnja proslava i doček 2002. godine. Deniz i Narin žele zajedno dočekati Novu godinu. Kako će Firat, koji je u Americi, doznati za Narininu novogodišnju proslavu?

U prošlosti, Mehmet i Šadije vraćaju se iz kuće na planini u Jaslihan. Obitelj Jilmaz očekuje jedan neočekivani i tužni ulazak u Novu godinu. Šadije se budi usred noći zazivajući majku, no zbog nezgode majka samo nepomično leži na postelji, a brat je u jako lošem stanju. Narin je, ne sluteći što se događa, uzrujana jer joj se obitelj ne javlja na telefon te u suzama govori Deniz kako je boli što ju je obitelj odbacila.

Sermet dolazi kod Firata vidno uznemiren, očekujući da mu Firat objasni novonastalu situaciju – sliku s Narin koja je izašla u novinama te prethodnu noć provedenu s Irmak. Na vjenčanju dolazi do neočekivanog obrata. Hoće li Narin Džanu reći da?

48.ep, 6. veljače

Melikina smrt jako pogađa Firata budući da je on trebao biti taj kojemu je bila namijenjena bomba u autu. Irmak saznaje da je Firat izbjegao životnu opasnost. Traži Sinanovu pomoć s ciljem da Firat bude na sigurnom, no Firatu je opasnost tek za vratom. Deniz i Sermet skrivaju se od svih u hotelu Sapandža. Sermet pokušava pomoći Deniz da se sabere. Dok započinje razgovor s Deniz oko njihovih osjećaja, jedna će ih neočekivana vijest šokirati i morat će iznenada krenuti na put. Šadije nakon mnogo godina susreće Melek. Melek je sada udovica koja živi s dvoje djece. Melek ju upoznaje s Narin. Melek govori kako je upoznala njihovoga brata u bolnici gdje je radila kao medicinska sestra.

49.ep, 7. veljače

U prošlosti, nalazimo Šadije koja je u šoku nakon gubitka obitelji i ne znajući što drugo učiniti, odlučuje otići u Istanbul. Šadije želi pronaći svoju sestru, ali Istanbul za nju ima drugačije planove. Kakva iznenađenja očekuju Šadije? Dok Denizino i Narinino prijateljstvo počinje sličiti sestrinskom odnosu, iz inozemstva dolazi mlada Irmak i iznenada učini Narinin život nepodnošljivim. Deniz dobija poruku od Džana sluteći da će si nešto učiniti. Obaviještava ostale koji ga pronalaze i vode u bolnicu. U  međuvremenu, Firat se nalazi pred novim opasnostima.