Među natjecateljima koji su pristupili audiciji showa Nove TV Masterchef Hrvatska moglo se vidjeti i jedno poznato lice iz svijeta mode. Naime jedna od najpoznatijih hrvatskih modela i kolumnistica Cosmopolitana Mateja Penava došla je podržati svoju prijateljicu Teu Đukić.

Tea je jedna od 100 natjecatelja koji su ovih dana pristupili audiciji showa koji ovog proljeća kreće na Novoj TV. Njena podrška joj je izgleda puno značila, jer je Teu nakon izvršenog zadatka u kuhinji stručni žiri sastavljen od gastronoma, majstora kuhinje i kritičara pustio u sljedeći krug natjecanja. Mateja je bila prva koja je Tei čestitala na uručenoj Masterchef pregači namijenjenoj za samo TOP 50 natjecatelja koji nastavljaju svoju kulinarsku avanturu.

Tei je kuhanje zasada samo hobi, no i velika ljubav i strast. S obzirom da je trenutno nezaposlena, najviše vremena provodi uz računalo tražeći recepte i inspiraciju za kuhanje. Na pitanje što se nada postići sudjelovanjem u Masterchefu 25-ogodišnja Tea odgovara: Masterchef će mi pomoći da ostvarim svoj san… za mene je to samo jedan korak koji će mi pomoći da pokažem svoje sposobnosti i znanje.