Najbolji svjetski kulinarski show je krenuo, a vi pročitajte gdje možete saznati apsolutno sve o njemu!

U ponedjeljak je s emitiranjem započeo dugo očekivani reality show Masterchef, koji prati put onih koji žele postati kuhari. Već prvog dana emitiranja, show je zabilježio rekordno visoku gledanost, te zaradio izvrsne kritike. Vjerojatno je to zato jer je ljudima više dosadilo gledati reality showove koji zadiru u tuđu intimu i bave se tračanjem, te žele na televiziji nešto novo, show iz kojeg i sami mogu naučiti korisne stvari, što Masterchef svakako jest.

Oni koji posebno dobivaju pohvale su članovi našeg žirija, čije ponašanje je normalno i pristojno, što je imajući na umu neke današnje show programe, rijetkost. Dva profesionalna i cijenjana kuhara, te jedan gastro stručnjak, uvijek imaju odgovarajuće komentare za svakoga, jer cilj upravo i jest, pohvaliti onoga tko ima sjajne kulinarske vještine te pokušati onome manje talentiranom ali zainteresiranom objasniti, što treba promijeniti pri spravljanju jela.

Prve dvije emisije su postavljene na naš sajt http://masterchef.novatv.hr/ gdje ćete pronaći i sve ostale podatke, a možemo najaviti da do kraja tjedna počinjemo na isto mjesto stavljati i recepte za delicije koje su naši natjecatelji spremili, tako da ćete se i sami u svojoj kuhinji moći okušati u spravljanju raznih salata, bifteka, tjestenina, kolača i drugih stvari.

Kao što smo već spomenuli, emisije možete pogledati na našem sajtu, a da ne pretražujete ponuditi ćemo vam i direktne linkove za njih. Tako prvu epizodu možete pogledati ovdje!

Druga epizoda emitirana u utorak također je postavljena na našu stranicu.

Web stranica Masterchefa se naravno svakodnevno nadopunjava , tako da uvijek možete pogledati sve ono što ste možda propustili ili su vas neki natjecatelji sa svojim receptima toliko oduševili da zaslužuju ponovo gledanje. Ni ne sumnjamo da hoćete, jer kao naši gledatelji, uvijek ste znali prepoznati kvalitetu koju nudi Nova TV.