„Lud, zbunjen, normalan“ najgledanija je humoristična serija u Hrvatskoj. Koje su se poznate face pojavljivale u prve četiri sezone, saznajte u našem tekstu!

Nina Badrić – u seriji glumi samu sebe. Javlja se na oglas u kojem Faruk traži pjevačicu, no na isti broj telefona oglas je dao i Izet koji traži čistačicu. Nina se javlja na oglas i dolazi na dogovor za posao, ali vrata joj otvara Izet koji se ne može prestati čuditi zašto je odlučila promijeniti profesiju…

Iva Šulentić – pojavljivala se u epizodnoj ulozi u sedam nastavaka gdje je tumačila lik Ines. Ona je Damirova nova djevojka koja stiže iz Zagreba. Ines je vragolasta i energična, te je bilo užitak gledati njeno pojavljivanje među Fazlinovićima.

Nives Ivanković – odigrala je ulogu Ajne, bivše miss Jugoslavije. Njena tiha patnja je Faruk, ali je i njemu ona posebno draga…

Goran Navojec – je u seriji odglumio lik Refka, Dininog brata, koji je stigao u Sarajevo iz Zagreba. Pojavio se u četvrtoj sezoni serije, isto kao i Nina Badrić, Emir Hadžihafizbegović i Nives Ivanković.

Zana Marjanović – u početku je za nju bila planirana epizodna uloga, no na kraju je postala stalni dio glumačke serije. Glumi Selmu, a to očito nije prošlo nezamijećeno, jer je i slavna Angelina Jolie odabrala Zanu za naslovnu ulogu u svom redateljskom prvijencu.

Boro Stjepanović – glumi Izetovog ratnog prijatelja, ginekologa Đuru Ubiparipa. Pojavio se u četvrtoj sezoni, te je dodatno zakomplicirao odnose među likovima. Krenuo je u potragu za izgubljenim blagom, za koje se najviše zanimao upravo njegov stariji prijatelj Izet…

Dragan Marinković – nastupa u ulozi pjevača narodne glazbe homoseksualne orijentacije, Bečira, koji stiže u akord. Svojim je briljantnim nastupom još dodatno začinio seriju.

Također, u seriji su se pojavile i mnoge druge osobe i glumci među kojima još valja izdvojiti Emira Hadžihafizbegovića, Enisa Bešlagića, Dariu Lorenci te u cameo ulozi nekadašnjeg pjevača Bijelog dugmeta Mladena Vojičića Tifu.