PON-SRI 22.15

Nova TV donosi nove nastavke urnebesno smiješne serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Da fazlinovićevskom ludilu nema kraja svjedočit ćemo u novim zgodama i nezgodama koje mogu zadesiti jedino ovu obitelj.

Produkcija Akord, koja je u nikad gorem stanju, s novim nastavcima, osim što će voditi bitku sa snimanjem serije, uplovit će u novi projekt – kreće snimanje reality showa, a u njemu će sudjelovati svi.

Vječni zavodnik Izet upoznat će Mimicu, prostitutku, koja čim sazna da Izet posjeduje veliki stan u centru Sarajeva, odlučuje ga zavesti. Zanimljivo će bit vidjeti u kojem smjeru će njihov spoj otići, u skroz netipično Izetovom stilu.

Međutim, ljubavne muke za Izeta neće tako lako završiti. Osim što će svojevremeno biti u vezi s dvije dame, u njegov život ponovno će ući Spomenka, Izetova neprežaljena ljubav, a hoće li se i zadržati vidjet ćemo u novim nastavcima.


No, nije Izet jedini kojega će iznenaditi povratak bivše ljubavi. U Sarajevo se vraća i Ajna – ovoga puta kao Samirova zaručnica. Kako će Faruk reagirati kad sazna da mu se rođak ženi bivšom ljubavi, ostaje nam tek za vidjeti.

Kako ni posao, a ni ljubav nisu polja s kojima se Faruk može pohvaliti, a uz sve nedaće i policija mu je za vratom te će mu biti dodijeljen psihijatar vještak kako bi analizirao njegovo psihičko stanje i to baš u trenutku kada počini kazneno djelo – Faruk će naime baciti Fufeta s drugog kata, te tako izazvati  lančani sudar pet automobila.

Damir će, kako to jednom Fazlinoviću i priliči, i dalje voditi bitku s alkoholom, ali i s Barbarom. I njegov ljubavni život također će izmamiti gledateljima suze od smijeha.

Kraj sezone donosi i niz zanimljivih raspleta. Kako je Izet uvjeren da drug Tito od njega očekuje velike stvari: revoluciju, borbu protiv kapitalističkog izrabljivanja u planinarskoj opremi, Izet će otići, no nikome neće biti jasno gdje.

Ne propustite nove nastavke humoristične serije na Novoj TV  od ponedjeljka do srijede te uživajte u zgodama i nezgodama jedne sasvim netipične obitelji s univerzalnim smislom za humor!