Zbog obijanja vikendice Samir je završio u zatvoru, a da bi bio pušten na slobodu Izet će morati povući svoje veze u visokoj politici.

5. sezona, 12. epizoda - 27. listopada
Ginekološka ordinacija u stanu Fazlinovića mora biti zatvorena. Izet (Mustafa Nadarević) jednostavno ne može da više podnijeti tu tzv. “furtutmu” kroz stan. Zbog obijanja vikendice Samir (Emir Hadžihafizbegović) je završio u zatvoru, a da bi bio pušten na slobodu Izet će morati povući svoje veze u visokoj politici. Zauzvrat Samir će njemu i Đuri (Boro Stjepanović) osigurati na atraktivnoj lokaciji poslovni prostor za njihovu ordinaciju.

3.sezona, 20.epizoda - 27. listopada
Izet (Mustafa Nadarević) i njegov nerazdvojni kolega Điđimilović (Vanja Drach) odlučuju napraviti roštilj na balkonu. Kao sredstvo za potpalu vatre uzimaju staru knjigu, no uspostavi se da je to knjiga iz koje Damir (Moamer Kasumović) sprema ispit iz mikrobiologije. Damir je pao na ispitu, a zbog niza slučajnih okolnosti Faruk (Senad Bašić) počinje sumnjati kako se on drogira. Kao psihijatar i stručnjak za odvikavanje od opojnih droga u cijeli slučaj se u upetljava doktor Điđimilović.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju