Izet je uspio zaraditi 100.000 €. Imao je genijalnu ideju. Organizirao je natjecanje za najveću tikvu. Tikve su pristizale iz svih krajeva tako da je na kraju natjecanja, imao puna dva velika skladišta.

5. sez., 23. ep. - poslijepodnevna epizoda

Buba (Belma Lizde Kurt) prilikom usisavanja kuće pokvari usisivač. Pošto je riječ o usisivaču koji je “gotovo pa nov”, nema mu ni 40 godina. Izet (Mustafa Nadarević) odlučuje popraviti ga. U tome će mu pomoći majstor Drago (Predrag Jokanović) koji radi u umjetničkoj galeriji. U istoj galeriji Batko (Almir Čehajić Batko) otvara izložbu suvremene umjetnosti. Seksi djevojka Sanela (Elvira Ajkunić) dolazi u studio sa željom da snimi pjesmu. Refko (Goran Navojec), oduševljen njenim izgledom, spreman je obećati baš sve što ona želi čuti.


9. sez., 35. ep. - večernja epizoda

Izet je uspio zaraditi 100.000 €. Imao je genijalnu ideju. Organizirao je natjecanje za najveću tikvu. Tikve su pristizale iz svih krajeva tako da je na kraju natjecanja, imao puna dva velika skladišta. Nakon što je isplatio nagradu, tikvu je prodao i tako zaradio tu sumu. U izetovskom maniru, on točno zna gdje će uložiti taj novac. Faruk i dalje smišlja kako da pozove Aidu na piće. Fufe ga odlučuje oraspoložiti te angažira Lili, egzotičnu plesačicu. U studiju je napravljena atmosfera, Faruk stiže i Lili počinje izvoditi striptiz. U zanosu, Faruk spušta ruku u super lijepak te se zalijepe njegova i Lilina ruka. Tragajući za razrjeđivačem koji će ih odlijepiti, Faruka i Lili vide svi koji ih ne bi trebali vidjeti.

>>>> Lud, zbunjen, normalan, 9. listopada